ajax6 1 #1 Публикувано 22 Април, 2010 един познат скоро си купи crv 2.4 166к понеже иска да сложи газ ходи при няколко газаджий и му казали че не става интересно ми е защо някой знае ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #2 Отговорено 22 Април, 2010 Да не си я слага при този който е казал че не става Най добре да даде 3К и да си сложи ICOM JTAG в течна фаза впръсква газта и се включва на газ за има няма 10сек! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crv-fan 3 #3 Отговорено 25 Април, 2010 аз съм с Ланди рензо на моята и съм много доволен, само че е 2,0 литра. Не знам дали има някаква разлика между моторите освен кубиците Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaX PoweR 0 #4 Отговорено 5 Май, 2010 Колега трябва да стане,ше питам моя приятел дето ги слага и ше пиша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
garfi 41 #5 Отговорено 6 Май, 2010 Да не си я слага при този който е казал че не става Най добре да даде 3К и да си сложи ICOM JTAG в течна фаза впръсква газта и се включва на газ за има няма 10сек!Не е ICOM JTAG а ICOM JTG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #6 Отговорено 6 Май, 2010 Да де А при Омбре оня ден мина едно ЦР-В 2.4 с ФОБОС газова...Страно откаде ли са намерили такава която да работи с 2.4 )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
garfi 41 #7 Отговорено 6 Май, 2010 Всъщност какъв е проблема да се сложи ГИ на този мотор? Какво му е толко специалното? Преди два дни в сервиза на Фобос имаше А6 с доста агресивна външност и едва ли двигателя и е бил по-просто устроен от на ЦРВ-то за което става въпрос. Без да правя реклама бих препоръчал Фобос. Аз съм с такава от около месец. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #8 Отговорено 6 Май, 2010 A6тици има с редови 4 цилиндъра Но дори да е V-образен пак не е нещо по различно. Виж при ВТЕК ми е чудно как седят нещата с газовите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове