Guest Founder #1 Публикувано 24 Февруари, 2006 (Редактирано) на 01.04 от 16:00 ще бъде откриването на сезон 2006 на Божура исках да попитам тази година ще има ли съклубари , които да ни представят в някой от класовете или просто ако някой е рещил да се разходи до там на 1ви април нека пише тук пък и що да не се направи нещо като междинна срещичка ? поздрави Редактирано 24 Февруари, 2006 от Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Plqko #2 Отговорено 25 Февруари, 2006 аз мисля да се пробвам в клас 1500 кубика с нетърпение чакам този момент в момента стягам хондето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #3 Отговорено 25 Февруари, 2006 и аз ще ходя да видя но за жалост само като зрител Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #4 Отговорено 25 Февруари, 2006 там сме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #5 Отговорено 25 Февруари, 2006 ми незнам след последният сезон на циганетата който бях впрегнал им се такова таковата и сега не са навити пак само като зрител пък дано до 1-2 годинки да сменим циганетата с една хубава H23 по капака Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest doggy #6 Отговорено 25 Февруари, 2006 Еееееее там сме бе хора само кинти за бензин да имаможе и да не се яде ама това не е за изпускане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #7 Отговорено 26 Февруари, 2006 За всички , които ще са на божура на тая дата ще им спретнем специална изненада Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #8 Отговорено 26 Февруари, 2006 За 1-ви надали.Все пак трява да направя пълен ребилд на цялото окачване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bvo #9 Отговорено 26 Февруари, 2006 На 1-ви сме там, поне като зрители! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #10 Отговорено 26 Февруари, 2006 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW #11 Отговорено 1 Март, 2006 Там съм и аз като зрител. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #12 Отговорено 1 Март, 2006 Мислите ли да се съберем някаде преди да отидеме до Божура ??? на метро ??? да сме по внушителни ?!?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #13 Отговорено 1 Март, 2006 на 01.04 от 16:00 ще бъде откриването на сезон 2006 на Божура исках да попитам тази година ще има ли съклубари , които да ни представят в някой от класовете или просто ако някой е рещил да се разходи до там на 1ви април нека пише тук пък и що да не се направи нещо като междинна срещичка ? поздрави <{POST_SNAPBACK}> хмм...това с 1-ви април малко съмнително звучи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest honda bassmbass #14 Отговорено 1 Март, 2006 много ми е далечко момчета но ако мога ще дойда и аз да се видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #15 Отговорено 1 Март, 2006 Мислите ли да се съберем някаде преди да отидеме до Божура ??? на метро ??? да сме по внушителни ?!?! <{POST_SNAPBACK}> идеята е добрасамо трябва да се разберем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #16 Отговорено 1 Март, 2006 Мислите ли да се съберем някаде преди да отидеме до Божура ??? на метро ??? да сме по внушителни ?!?! <{POST_SNAPBACK}> идеята е добрасамо трябва да се разберем <{POST_SNAPBACK}> Много по внушително ще е а и ще ни е кеф тъй че да се събираме преди това и... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #17 Отговорено 1 Март, 2006 да, това е много добра идея! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Plqko #18 Отговорено 1 Март, 2006 Ще стане голяма красота Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #19 Отговорено 1 Март, 2006 Там съм и аз Бих се пробвал но няма да съм подготвен до тогава иначе като завърша замисленото ако не съм разцепил някоя скоростна кутия или направо двигатела за следващото може да опитам.Относно събирането (Добра идея) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #20 Отговорено 1 Март, 2006 добра идея е събирането Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #21 Отговорено 1 Март, 2006 дано да ми е готова колата до тогава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #22 Отговорено 1 Март, 2006 Колеги нали знаете ония чалга хит "сега си вземете дйапанките и шапките защото какво - отиваме на баня..."та призива ми е сега си имийте количките и сипете бензинче защото какво.....абе шоу да стававерно дайте още от сега да се уговорим че ще си измием колите пък ако трябва да търсим и жени за една мивка по бикини Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #23 Отговорено 2 Март, 2006 Аз лично мнооооого се надявам да се включа на първото състезание... макар и с тая 1.5-ка без НОС да нямам шансове, ама на олимпийски принцип А на 1-ви определено се надявам да имам поне начален стадий на втек главата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #24 Отговорено 2 Март, 2006 ейййййй ша ма вкарате в беля с тез суапи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #25 Отговорено 2 Март, 2006 Може да не направиме голямо представяне на Божура като състезатели но...си мисля че ако сме 30-тина коли заедно ще сме каде каде по забележими от доста добри коли демек ще сме център на внимание ( ще ахнат ) помислете... ае Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #26 Отговорено 2 Март, 2006 (Редактирано) А на 1-ви определено се надявам да имам поне начален стадий на втек главата <{POST_SNAPBACK}> e а дано действай Редактирано 2 Март, 2006 от didone Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове