Jump to content
мег

светлини и други въпроси скорости, абс, инжекцион и клапани

Recommended Posts

здравейтеосновното ми питане е за светлините. Не е тайна че оригиналните фарове на делсола светят много зле колкото да ме сиждат отсрещав момента карам с включени големи фарове и малките които уж са дълги а бият толкова ниско че са като къси, с крушки с +25% и нощно време е кошмарза мое съжаление точно сега не мога да инвестирам в американски фарове едно 150е та исках да попитам1 какво мислите за тези фарове http://forums.hondabg.com/index.php?showto...%81%D0%BE%D0%BB2 знаете ли тунинг модели на малко по ниска цена 3 може ли човек да се довери на домашно правени фарове и какво точно да гледам та да не ме измамят предварително благодаряВторият въпрос е свързан със скоростите , според вас при преден удар и откачено каре има ли възможност самата скороста кутия също да е повредена от удара, как бих могла да го установя? не мога да направя сравнение с това как се местеха скоростите преди и след удараТретото питане - преди 10000 кмс на колата и е правен реглаж на клапани смяна на ремъциреглаж на инжекциона, но от тогава насам е сменен целия ел блок с нов, колата е карана преди с еку П28 сега е отново с П30 трябва ли да се правят нови реглажи след тези смени и на кое. в момента за смяна е едно от уплътненията на втека и един ремък поскърцва. Колата е на малко кмс но вече две години беше стояла в гараж а педи това е била карана на кратки разстояния в градаОще веднъж благодаря за съветите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

интересно никой не разбира от светлини...нито от б16... е нищо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като за начало си регулирай светлините, почисти ако са мръсни и ако не си доволна тогава се замисляй за афтърмаркет, защото в повечето случай не са най доброто решение.Ако скоростната кутия няма видими наранявания, и работи нормално - значи си е наред. Няма какво да и се строши ако кожуха е здрав.Ако преди е карана с П28, вероятно е бил с карта от П30, а и да не е бил няма нужда от втори реглаж.Сменаш уплътнението което тече, ремъка които поскърцва или не е затегнат добре, или презатегнат.Няма проблем че е стояла, само и смени маслото, защото по книжка маслото се сменя на 6 месеца или 10000км.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

- Аз, мога да помогна само със фаровете лично сам си ги ребилднах със лупи от Бмв Е36 и съм много доволен от резултата :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Огледайте евентуално приводите на скоростите, дали са наред :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

- Аз, мога да помогна само със фаровете лично сам си ги ребилднах със лупи от Бмв Е36 и съм много доволен от резултата :D

За колко купи лупите, бат Митко? Покажи някой път как светят :D

А иначе аз лично съм доволен от дългите светлини на Дел Солеца... осветяват ми пътя равномерно и на достатъчно голямо разстояние. Явно както спомена vex може да имат нужда от регулиране

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм доволен от светлината на оригиналните и не толкова от афтърмаркет, а до колкото дългите светлини, наистина са някаква шега на хонда но.........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...