Guest ma4o #1 Публикувано 24 Февруари, 2006 бате- жив ,здрав и безавариини куометри с хондетата и всичко наи-наи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest shestia #2 Отговорено 24 Февруари, 2006 И от мене поздрави за рожденника - жив и здрав и догодина повече километри, бензин и високи обороти! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #3 Отговорено 24 Февруари, 2006 Кой ли ще черпи в неделя на срещата ??? Аре жив и здрав и все повече хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #4 Отговорено 25 Февруари, 2006 Жоре в неделя чакам бирата от теб Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #5 Отговорено 25 Февруари, 2006 жив и здрав и ти пожелам още един CRX да си вземеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #6 Отговорено 25 Февруари, 2006 да е жив и здрав...много пари любов късмет и хонди разбирасе занапред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda S2000 #7 Отговорено 25 Февруари, 2006 Много щастие,здраве най вече,и бегачки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #8 Отговорено 25 Февруари, 2006 жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #9 Отговорено 25 Февруари, 2006 Жив и здрав да си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #10 Отговорено 25 Февруари, 2006 ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ БАТЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #11 Отговорено 25 Февруари, 2006 жив и здрав и повече хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest icho #12 Отговорено 25 Февруари, 2006 Жив и здрав и "Леко баце,леко..." ))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone22 #13 Отговорено 25 Февруари, 2006 ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА . ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #14 Отговорено 25 Февруари, 2006 много ,много радост ти пожелавам и най-вече здраве и здрави нерви в таз идиотска държава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #15 Отговорено 26 Февруари, 2006 БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА НА ВСИЧКИ ОТ СЪРЦЕ :P Ма4о немаш грижи за биричката( и не само ти де за всички се отнася ) Относно Хондите не съм изневерявал на марката от 1994 год. и не мисля да го правя за напред За бегачката мисля да сглобя една такава дал съм и пусков период края на март дано всичко да върви добре. Може да постна снимки скоро какво мисля да мушна под мотора и около него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #16 Отговорено 26 Февруари, 2006 Може да постна снимки скоро какво мисля да мушна под мотора и около него <{POST_SNAPBACK}> Давай, давай - прати повече !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове