Jump to content
Guest tinki

форума ми излизат само стари теми

Recommended Posts

Guest tinki

от 2-3 дни като влезна или не ми отваря темите или ми вади некви от до 30 януари само при мене ли е така

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

от 2-3 дни като влезна или не ми отваря темите или ми вади некви от до 30 януари само при мене ли е така

<{POST_SNAPBACK}>

май при всички е така, последните постове са от 10-ти февруари :hondarulez: дано не е хакнат!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Колеги..на любимия ни Форум...май тотално му се е таковала м.....а :worthy: След 10-ти няма никви постове :hondarulez:!!! Кво става ??? Някой знае ли ??? :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

мене пък ма пуска когато си иска да гледам теми ...също така някой букви ми ги дава със въпросчета :hondarulez::thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest grizli

бах мама му, ко стаа бе хора :ph34r: пре...ха ни убавото форумче :worthy: тва да не е във връзка с карикатурите на моаааамед :thumbs1: и рязаните да са хакнали сайта. Ааааааа, не така, че ще има джихад ;) и ще ви таковаме таковата :hondarulez:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

тва е много кофти бе хора :worthy::hondarulez::thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

ами тия "някой хора " да ги :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer
Предлагам , ако наистина някой от нас е направил няква беля , за да се скапе базата данни....да ни обясните/Виктор или 1нет/ какво точно не трябва да правим....за да избегнем за в бъдеще подобни проблеми ! Аз мисля , че умишлено никой от колегите не би навредил на любимия си форум !!!:rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Кофти наистина ! Вчера шрифта на форума се беше прецакал, а след това и сумати теми и мнения (включително и ако някой е правил промени в профила си СЛЕД 10 Февруари - също се губят) се загубиха. Засега знам колкото и вас, може би Виктор ще рече да обясни ако смята за необходимо. Гадост, ама... :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Глупакът, който е в притежание на сървъра, на който се хостваме, за пореден път ъпгрейдна MySQL-а, без изобщо да се поинтересува за съвместимости, без изобщо да направи тестове и т.н. и по този начин скапа базите данни на двата форума, които хоствам на тази машина, един от които е нашият. От ъпгрейда (10ти) насам всичко, което се е записвало, се е скапвало и няма оправия, затова върнахме стария бекъп. Извинявам се още веднъж, но се случват и такива неща, особено когато някои хора си въобразяват, че могат да правят всичко, без да внимават. Както и да е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

е, добре поне че е това, а не диверсия :D здраве да е, ПАК СМЕ ТУКА :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone22

е, добре поне че е това, а не диверсия ;) здраве да е, ПАК СМЕ ТУКА :(

<{POST_SNAPBACK}>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...