johnie 3 #1 Публикувано 18 Април, 2010 Колеги някой да е в час как се демонтира фара на Хонда Цр-в РД1, целта ми е да си сменя крушката на предния габарит, извадих маска, изкарах и болтовете на фара и пак нещо от към калника не се откача. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yor 0 #2 Отговорено 18 Април, 2010 махаш пласмасовата кора на калника и от там бъркаш към габарита Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnie 3 #3 Отговорено 18 Април, 2010 късно е пиле вече бях свалил маски брони и накрая подкалника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivo Koynov 12 #4 Отговорено 18 Април, 2010 Лелеееееееее ...Колега, пак добре, че не си свалил напр. скоростна кутия, полуоски, носачи и там каквото друго се сетиш за смяната на една габаритна крушчица ...Извод --> 5 мин. четене на service manual = 1-2 часа спестяване на безмислен труд ...Крушчиците на габарита и на мигача на CR-V 1 gen. се сменят за 1-2 мин., като се махне една щипчица на пластмасовата кора и оттам се бърка - измислено е по нормален, интелигентен начин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnie 3 #5 Отговорено 19 Април, 2010 Колега, четох си аз ама никъде в сервиз мануел не пишеше, че се бърка изпод калника за смяна на габарит. Все коли съм имал ама такова чудо не бях срещал а колко е интелигентен начина е спорен въпроса, досега на нито една японска бегачка, която съм имал и карал не е било така, добре поне че не се блъсках часове наред а само около 45мин вече ще знам.п.с а за леееееееееееее нямам нужда колега мерси! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniemi 0 #6 Отговорено 19 Април, 2010 И аз доста време оглеждах моето ЦРВ като го купих,щото и двата габарита му бяха изгоряли,в крайна сметка,най-логично бе да е от към подкалника,така и се оказа !!! Против всякаква логика,но това да му е проблемаОткачих малко,колкото да бръкна и си ги смених Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivo Koynov 12 #7 Отговорено 20 Април, 2010 (Редактирано) Хммм, накара ме да се зачета в тоя сървиз менюал ("оригналния") отново - и в интерес на истината и аз не видях къде точно се описва как се сменя габаритна крушка. Има как се сваля целия фар например. Аз значи съм чел сървиз менюъла на руски език - много е подробен, с готини картинки, всичко е ясно описано. Не си спомням откъде съм го свалял. Ако ти върши работа (разбираш руски) - ще ти го изпратя някак си (PDF файл, 192MB). Ето там са го написали хората: На мен лично това руското ръководство ми е по-полезно и лесно за ползване. Съжалявам, че не съм видял въпроса ти във форума по-рано, за да ти спестя тия 45 минути Редактирано 20 Април, 2010 от 100NX Golf Destroyer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnie 3 #8 Отговорено 20 Април, 2010 Аз значи съм чел сървиз менюъла на руски език - много е подробен, с готини картинки, всичко е ясно описано. Не си спомням откъде съм го свалял. Ако ти върши работа (разбираш руски) - ще ти го изпратя някак си (PDF файл, 192MB).Хех, ще съм ти благодарен наистина колега ако ми го пратиш. Пусни линка тук или го прати на мейла ми, лека вечер. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivo Koynov 12 #9 Отговорено 20 Април, 2010 Ето го: http://dox.bg/files/dw?a=338caaa68f Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnie 3 #10 Отговорено 22 Април, 2010 Благодарности колега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове