HELL_FIRE_ 140 #1 Публикувано 17 Април, 2010 (Редактирано) Продавам 4 гуми Goodyear с размери 205/55/16 с дот от преди 3-4 месеца (мисля че бяха декември 2009-та, като при желание от страна на някой, мога да проверя с точност), за допълнителни детайли пишете ми на ЛС или в темата. Гумите са карани много малко време и се продават, заради минаване на 15-ки. Ако някой проявява интерес, гумите се намират в София! При необходимост, мога да кача и снимки. Реално тези гуми в това състояние, струват много повече, от обявената цена... Цена за 4бр. : 400лв. (твърда и не подлежи на коментар) Мога да размисля и за единично продаване - по 120лв. бройката. За повече информация или въпроси: -> Тук на ЛС. -> email: petarsp.petrov@gmail.com -> GSM: 0886276572 Търсете Петър Петров! Поздрави! Редактирано 17 Април, 2010 от Petar Petrov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #2 Отговорено 27 Април, 2010 (Редактирано) Ето линк, да видите реално колко струват тези гуми! ВИЖ ХАРАКТЕРИСТИКА Това са отлични маркови гуми на няколко месеца и твърдата им цена е 400лв. Необичам пазарлъците, офертата е за сериозни хора! Твърда цена 400лв за четирите! Нови тези Run-flat гуми са над 850лв. четирите! Мисля, че по справедливо от това да ги продавам на половина, че и от долу - няма. Благодаря! Редактирано 27 Април, 2010 от Petar Petrov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #3 Отговорено 7 Май, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #4 Отговорено 19 Май, 2010 (Редактирано) Последното им каране беше на дъжд и сега са малко по-мръсни, но един душ и са като нови.... Поздрави. Редактирано 19 Май, 2010 от Petar Petrov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #5 Отговорено 7 Юни, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове