Jump to content
Guest Martinez

Аман от крадци!

Recommended Posts

Guest Martinez

Искам да го споделя с вас защото знам, че ще ме разберете. Вчера отивам на работа и си паркирам колата на ъгъла на Сан Стефано и Оборище, точно пред докторската градинка. Това се случва около 13.30. Като си тръгвам от работа към 20.00 забелязвам отдалече, че има нещо изцапано на предния капак точно над решетката. Приближавам се и - няма ми емблемата. А тя въобще не беше кой знае какво. Дори беше ИЗБЕЛЯЛА и никела се беше издрал. Кажете ми моля ви се за какво му е на някой такава емблема? При положения, че там където спирам е пълно с посолство и съответно с ченгета?!? Единствения резултат от това е, че сега капака ми е грозен, защото са останали части от лепилото отдолу.Миналата година пред блока ми в Дружба 2 някой кретен ми открадна горната лайсна на предното стъкло? Как може да има такива идиоти? Все едно на мен да ми трябва някоя част и да мина през на някой пич хондата и да си я сваля?Означава ли това, че трябва да си сваляме всички части които потенциално могат да бъдат откраднати????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

И на мен ми свиха предната емблема, после се опитаха задната, строшиха я наполовина и след месец откраднаха и строшеното, което беше останало. То дори няма смисъл да го коментираме, еби му меч. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sand0

АхаЗначи да не си купувам светещата емблема на ХОНДА :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

АхаЗначи да не си купувам светещата емблема на ХОНДА :)

Светеща?Ква е пък тая?Е аз фана ли един такъв емблемо крадец ше му скъсам пръстите с клещичките доста бавно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Приятелю, само нервите си късаш. На мен ми бяха свили дори капачките на джантите + задната емблема, опитаха се да ми изкъртят лайсната на лявата врата, преди 3 дни ми свиха чистачките и то в центъра, където е Областната Администрация с "уж" денонощна охрана и то посред бял ден!!! Само ще се похабиш, ще се отровиш себе си и т.н. Колкото до полицията - ДА НЕ СЪМ ЧУЛ ЗА ТЕЯ МЪРЛЯЧИ !!! Значи пипнах гепардите - както ги нарича Виктор, дет ми бяха свили капачките на джантите, опитвайки се да си ми ги продадат. Смятам досещаш се какво им се случи :):P:) Сега те си ходят нагоре-надолу, (имам предвид крадците) а аз имам АКТ за това, че съм защитил своята собственост - цитирам текста - Противообществена Проява !!! Е т'фа ако е законодателство - халал му кажи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest delineator

Явно има епидемия от кражби на Хонда емблеми. Щом и на моя стар Сивик (82г. 2 генерация) му откъртиха отзад надписа HONDAMATIC.... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

За лайсната на стъклото са се опитвали да ти откраднат колата или пък да ти свалят стъклото :) На моята докато стоеше пред блока също се мъчиха , ама стъклата са залепени и за самото купе така че курец в гъза ;) А за емблемите и на нас преди 2 месеце пред блока във един от най - спокойните квартали през деня в Пловдив. То тактиката е ясна , собственик на магазин казва на някои пичове давам ви 10 лв , ако ми донесете 20 емблеми и готово :P а една нова емблема си я купихме за 7 лв. и дори не пастна :) Ауе гадно е ама няма оправия да ви кажа , дори в Европата крадът :PАааа , спомням си като малък че имах приятели които крадяха емблеми на квито и да е кули и си ги колекционираха

Редактирано от Naughty

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vaso

Единствения резултат от това е, че сега капака ми е грозен, защото са останали части от лепилото отдолу.

Не се коси аз сам на Патриарха и нямам нито един надпис ни хонда ни сивик ни чудо Пък се продават разни ментета на "Козлодуй" в началото с М. Луйза ама не ми се занимава щтото то на човек му писвада да открива липси. От "костенурката" със сивия спойлер

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Аз си купих някаква емблема от някакъв магазин на Симеон, ментелива е, ама за 10 кинта толкова. И сега я слагам само за срещите, като се снимаме. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Аз си купих някаква емблема от някакъв магазин на Симеон, ментелива е, ама за 10 кинта толкова. И сега я слагам само за срещите, като се снимаме. :P

;);):dry:;) Много дебело бре :dry: Аз моята ментеливка я купих за 5 лева ама съм и замислил нещо да не може да бъде демонтирана цяла ;):);):):P:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Малии!Сериозно ме замислихте да си пусна ТОК по мойте емблеми. 400В май са добро число :)? Само тъпото, е че схемичката струва 4 лв... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic 1.5 cx

От "костенурката" със сивия спойлер

костенурката да не е тази която доста време спираше до френската?какво стана с нея, ве4е нещо не я виждам!? всяко между4асие съм и се възхищавал. А да ви се опла4а и аз какво ми се слу4и преди два дена. зна4и аз живея на Гурко и Шишман и си спирам колата на гурко(имам си на тротоара едно място и си го заклю4вам с верига. Оба4е нали господин Софиански реши да мие улиците(резултата естествено беше нулев) и трябваше да се преместят вси4ки коли. аз моята я мруднах на шишман то4но пред един клек шоп. отивам на сутринта и половината предно стъкло(както и калника) намазано с нещо средно между лепило за тапети и нектар от праскова. в последствие май се оказа повърнато, но не може да се из4исти!!!!!! а на вси4кото отгоре имам и една гигантска реска от пирон или клю4 на капака. до боята. така 4е: да живее дружелюбния българин!ПП някой знае ли дали одрасканото се покрива от застраховката???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

а на вси4кото отгоре имам и една гигантска реска от пирон или клю4 на капака. до боята. така 4е: да живее дружелюбния българин!ПП някой знае ли дали одрасканото се покрива от застраховката???

Споко пич, не си единствения.Моята я одраха по задния ляв калник и отдясно цялата на 2-рия ден след като я купих. Ако си с гражданска отговорност само НЕ покрива. Щети могат да ти изплатят САМО ако автомобила ти е участник в ПТП. А аз бях на доброволно ниво ЕКСТРА застраховка, но нищо не покриват.Само ако си участник в ПТП можеш да вземеш пари. Виж ако си с каско и друго нещо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

От застраховка съм 99% сигурен, че ще вземеш!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

И аз мисля, че пълното каско би трябвало ад покрива такива неща. Освен ако при застраховането не ти е била одрана колата тук-таме и съответно не са ти включили боята в застраховката, защото и това е възможно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic 1.5 cx

имам си каско, и я застраховах веднага след като я взех, без да има никакви поражениа по боята. те даже на автовоза я бяха одрали малко по капака, но ми го оправиха и тогава я взех т.е. застраховката е правена след това.дано да дадат някой лев, че сега обмислям да си боядисам спира4ните апарати в 4ервено и 6 ми трябва същата боя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nitro

лелелеее каква е тая простотия ,много ми е странно да крадат така емблеми / скапаняци/ ама много са виновни тия от магазините ,заслужават тях да окрадът.Нещо интересно за вас приятели--- Тук във Ванкувър и като цяло в Канада най крадената кола е Хонда Сивик .Много се харесва това возило .Преди известно време слушах една класация за крадени коли и Хонда бе на 1 во място с вси4ките си модели продавани тук ,но най ве4е за първото място е помогнала Сивика.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vaso

От "костенурката" със сивия спойлер

костенурката да не е тази която доста време спираше до френската?какво стана с нея, ве4е нещо не я виждам!? всяко между4асие съм и се възхищавал.
:) Не братле не съм спирал там имам предвид, че на мястото на задната емблема съм сложил една костенурка с воланче, абе емблемка неква от тия пласмасовите и понеже CRX-са мие е червен (мани мани и аз една боя имам направо си е за пребоядисване ),а спойлера ми е сив.Та може да сме се мяркали.Абе аз трябва да дойда на някоя среща.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

в Канада най крадената кола е Хонда Сивик

Горе долу и в САЩ ситуацията е подобна. Само че - класацията там е углавена от Acura Integra 3-а генерация (тази с 4-те кръгли фара) :plane: Обяснението което съм чел защо именно Интегра-та е най-крадена а не Акорд или Сивик - защото Интеграта НЕ Е чак толкова разпространена и масова, била един вид екзотика и имала мощни и редки мотори >>> именно заради моторите била най-крадена !!! Поне така беше допреди година - две.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

имам си каско, и я застраховах веднага след като я взех, без да има никакви поражениа по боята. те даже на автовоза я бяха одрали малко по капака, но ми го оправиха и тогава я взех т.е. застраховката е правена след това.дано да дадат някой лев, че сега обмислям да си боядисам спира4ните апарати в 4ервено и 6 ми трябва същата боя.

При сирачните апарати обаче се ползва термоустойчива боя !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest rnakov

Момчета, какво да ви кажа .... аман от тези идиоти! На мен ... на охраняем паркинг ми откраднаха задната кора с тонколоните - разбивайки страничното стъкло на шофьора! Ефекта беше .... 1 година търсене на стъкло и кора, а застрахователите не поемат щети причинени в охранявани обекти! :D Веселбата скъпи хондаджии взе връх, когато полицаите дойдоха и буквално ми се накараха - Как може лесно сваляемите части да не си ги прибирам в къщи? :o Така че, не се косете ..... в България сме и към Европа сме тръгнали, но европейци НИКОГА няма да станем .... защото промените трябва да станат .... и в ГЛАВИТЕ НИ! А от тези .... весели случки става пределно ясно, че заобикалящите ме ГЛАВИ .... не за раснали на Слънце! ;):D А хондаджийте по света какви ХОНДИ карат само ....... !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...