deqngenov 21 #1 Публикувано 12 Април, 2010 значи сутрин като е студена колата работи като дизел трака все едно е дизел а не е ?!?! каде е проблема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #2 Отговорено 12 Април, 2010 Те хондите са така.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deqngenov 21 #3 Отговорено 12 Април, 2010 и нормално ли е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #4 Отговорено 12 Април, 2010 Казах го иронично...дай подробности....що караш ,кво си сменял,само студена ли е така.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #5 Отговорено 12 Април, 2010 реглаж на клапаните Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deqngenov 21 #6 Отговорено 12 Април, 2010 сменени са всички консумативи но от преди си е така двигателя е д16y3. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #7 Отговорено 12 Април, 2010 Повечето хонди в предишния си живот са били дизели и като са студени тракат малко и моята е така и има оште много теми в които пишат подобни притеснения че тракат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lakomnik 1 #8 Отговорено 12 Април, 2010 Според мене проблема идва от иацв то щото поне при мен сам забелязал че когато е студена и я запаля не дига 1500 оборота ами 1100 1000 там някаде които са малко за не загряла кола и трака като загрее обаче се оправя и няма грижи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #9 Отговорено 12 Април, 2010 при мен си даржи на 1500 и не марда ама траката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lakomnik 1 #10 Отговорено 12 Април, 2010 при мен си даржи на 1500 и не марда ама траката Тогава клапани най вероятно и в най добрия вариянт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове