Jump to content
Guest xakera

парното

Recommended Posts

Guest xakera

някои знаели защо при загрят двигател парното не ми духа достатачно топло :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

някои знаели защо при загрят двигател парното не ми духа достатачно топло :P

<{POST_SNAPBACK}>

Ми, много е възможно да не ти е обезвъздушена системата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest triegger

И на мен така на D15B2 а на D13B2 загрява духа топло но в града излеза ли извън града духа хладно и стрелката отива на минимум.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest xakera

моята си загрява добре и си даржи температурата оба4е не духа достата4но топло тоест духа топло ама не е горещто и не стопля в копето в един сервис ми казаха че сама се обезвъздушавала системата ако не е така как да я обезвъздуша?96година е

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

И на мен така на D15B2  а на D13B2 загрява духа топло но в града излеза ли извън града духа хладно и стрелката отива на минимум.

<{POST_SNAPBACK}>

И моята е така а, предполагам, че и при другите колеги го има това. Понеже временцето си е студено и охлаждането става доста по-бързо и при това с по-висока скорост. Най-добре е да сложиш нещо пред радиатора и ще се кротне. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Или не ти е обезвьздушена системата,или ти е задръстено радиаторчето на парното!Когато ти пада температурата извън града при движение най-вероятно ти е блокирал термостата.Най-сигурно се пробва ,когато пуснеш по инерция,започне ли да "пада" стрелката на температурата термостата е "заминал" :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

хакера... при теб проблема е или малко вода или запу6ен радиатор на парното.иначе НЦН си е за термостат 300%Това със слагането на разни неща пред радиатора.... стига бе ей, един термостат и това се обезмисля, да не говорим че просто не е добре да се покрива радиатора.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DundyTheCroc

С Акорда имах такъв проблем,в града топли малко,но на дълъг път нищо.Смених термостата и нещата се оправиха,вече си загрява колата и топли като за световно!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest xakera

добре каде се намира радиатора и лесно ли се изважда да го почистя ако става.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

<{POST_SNAPBACK}>

абе човек, коли на по 20 години не са им мръсни радиаторите, ти твоята на 6 ще го чистиш, първо си провери количеството на течност в системата, после и термостата, пък радиатора да ти е последната грижа, а ако не ти се захваща или се чудиш къде да отидеш 0888219370 Владо, се занимава с климатици и ще ти помогне

късмет!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest xakera

<{POST_SNAPBACK}>

абе човек, коли на по 20 години не са им мръсни радиаторите, ти твоята на 6 ще го чистиш, първо си провери количеството на течност в системата, после и термостата, пък радиатора да ти е последната грижа, а ако не ти се захваща или се чудиш къде да отидеш 0888219370 Владо, се занимава с климатици и ще ти помогне

късмет!

<{POST_SNAPBACK}>

пич течност имам и термостата е сменен остава радиатора

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

а обезвъздушена ли е ? - хондите имат затворена охладителни система и ако има въздух, то той остава на най - високо в системета, а в случая е / радиатора на парното/ :P и за всеки случай си провери кранчето дали се отваря и затваря нормално - намира се на маркуча непосредствено след термостата към купето :angry: успех :guns:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Радиатора ти е в таблото някъде.. незнам точно къде, но ще се узориш... да си сипвал течности за запушване на течове в охладителната система? Те имат навика да задръстват парното, макар 4е при мен се размина и нямам проблеми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest xakera

Радиатора ти е в таблото някъде.. незнам точно къде, но ще се узориш... да си сипвал течности за запушване на течове в охладителната система? Те имат навика да задръстват парното, макар 4е при мен се размина и нямам проблеми.

<{POST_SNAPBACK}>

аз несам сипвал имам я от 1 година,ще пробвам да обезвъздуша системата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

ако е парното!!! първо пробвай да откачиш двата маркуча ; на входа и изхода на радиатора, след това вземи маркуча от чешмата и го сложи на входа на радиатора - пусни водата постепенно и гледай дали излизат боклуци, за по сигурно го сложи и на изхода и пак пусни вода. ако си циркулира нормално си изгубил време с глупости - проблема е друг. :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o
:angry: На мнението на колегите съм за термустат4е.аааааааааааа ина4е мойто парно мое да те умори, стрелката не мърда и на Петрохан дори :guns:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

На старата ми колица имах подобен проблем само че там като стигнеше 80-90 градуса и бай бай топло започваше да духа студено:thumbs1: а иначе до 80 беше яко жега абе коли секви и проблеми бол :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...