Guest paRADOx #1 Публикувано 9 Февруари, 2006 ВИЖТЕ САМИ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #2 Отговорено 9 Февруари, 2006 това ще е само Роската, знаете от кой клуб, докопал беззащитна хонда в гората Ама и тя се държа мъжки, като комунист на разпит Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #3 Отговорено 9 Февруари, 2006 Колицата издържа както някоя друга кола надали би издържала.Само дето не ми стана ясно каква беше целта на чичкото??????????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #4 Отговорено 9 Февруари, 2006 Олигофренска му работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA LEGEND #5 Отговорено 9 Февруари, 2006 (Редактирано) Тия ги признах за най-големите дебили на планетата. Сигурно е ,че имат само по две мозъчни гънки--едната да пазят равновесие,а другата да наливат вода с кофата. Редактирано 9 Февруари, 2006 от HONDA LEGEND Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #6 Отговорено 9 Февруари, 2006 Лелееееееее.......баси душманите!Абе колеги, само мога да кажа, че няма друг двигател дето да искара толко време на това издевателство Аз щях да падна като гледам. На една друга кола, особено не японска и давам няколко минути с тази вода вместо масло и без охладителна система. Хонда определено са най-здравите двигатели в света Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #7 Отговорено 9 Февруари, 2006 по голяма тъпотия не бях виждал .ама кво да ги правиш немци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #8 Отговорено 9 Февруари, 2006 ненормална работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #9 Отговорено 10 Февруари, 2006 На мен ми харесва. Дяволски яка машинка На Боги също ще му хареса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #10 Отговорено 10 Февруари, 2006 Колеги ,тва си е чиста реклама на Хонда бе Кой друг мотор ше удържи толкова на такова брутално "изнасилване" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o #11 Отговорено 7 Март, 2006 Мноооооооооооогооооооооо брутално, чак жал ми стан , НО ХОНДАТА СИ Е ХОНДА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове