Jump to content
Guest JICMagic

за хонда crx 1,6 16v

Recommended Posts

Guest JICMagic

Моля някой да ме осведоми как вървят цените на тези автомобили 88-89-90 години в доста добро състояние?Нямам идея какъв е пазара така че всякаква информация би била полезна.Благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

Като съвет-ориентирай се към '90-'91 година които са последните от 2-рата генерация.имат доста по-устойчиви ламарини на корозия.според мен 3000-3500 максимум в лева ще ти стигнат,но проблема вече не е свързан толкова с парите,колкото да намериш кола на тази възраст която си заслужава.успехако не-другият вариант винаги седи,а именно-реставрация:bash:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JICMagic

Като съвет-ориентирай се към '90-'91 година които са последните от 2-рата генерация.имат доста по-устойчиви ламарини на корозия.според мен 3000-3500 максимум в лева ще ти стигнат,но проблема вече не е свързан толкова с парите,колкото да намериш кола на тази възраст която си заслужава.успех

ако не-другият вариант винаги седи,а именно-реставрация:bash:

<{POST_SNAPBACK}>

мерси но не тва е идеята.

нека обесня:

по ред причини се оказах с такава кола която искам да продам.Ще я покарам седмица-две,след което я засилвам по каналния ред.

Колата е 88ма по производство,като доколкото съм наясно е 89та първа рег.

Както и да е.

В доста добро техническо състояние е,салона е много запазен,изобщо като цяло е добре.Мотора е А9

Бяла е,с джанти и шорт шифтър.Волан /някакъв/ и МОМО фланец.

Надъхаха ме че ще мога 4 да и зема,та за тва се оказа в мене бангията.

Купил съм и доста сериозно масло,филтри,али бали.

Та дай пак със съвета :help: Много ми е любопитно какво ще излезе накрая от тая история :D

мерси

Редактирано от JICMagic

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

мерси но не тва е идеята.

нека обесня:

по ред причини се оказах с такава кола която искам да продам.Ще я покарам седмица-две,след което я засилвам по каналния ред.

Колата е 88ма по производство,като доколкото съм наясно е 89та първа рег.

Както и да е.

В доста добро техническо състояние е,салона е много запазен,изобщо като цяло е добре.Мотора е А9

Бяла е,с джанти и шорт шифтър.Волан /някакъв/ и МОМО фланец.

Надъхаха ме че ще мога 4 да и зема,та за тва се оказа в мене бангията.

Купил съм и доста сериозно масло,филтри,али бали.

Та дай пак със съвета :help: Много ми е любопитно какво ще излезе накрая от тая история :D

мерси

<{POST_SNAPBACK}>

По междодругото - да не е с варненска регистрация ? Че по това описания ми прилича на една такава бивша кола на един наш съклубар... :bash:

Не че има някакво значение де - просто любопитство ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kiser

абе аз ли се бъркам или в една друга тема спецялно за CRXбеше казано че инимум 5500 треа да имаш за свястна 2г

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JICMagic

да ей на спрайта ви каза. Бяла на ваш съклубар. 0029 е номера ако некой иска повече подробности.:bash:знайна е тази кола.ся е скрита малко :help:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JICMagic

абе аз ли се бъркам или в една друга тема спецялно за CRXбеше казано че инимум 5500 треа да имаш за свястна 2г

<{POST_SNAPBACK}>

силно се надявам да си прав

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JICMagic

ся последно някой може ли да синтезира ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Пусни обява със снимков материал в Купува-Продава и ще си покаже.Ако и сложиш цена от 4 бона и е в добро състояние,няма да я продаваш дълго според мен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Някои рекс маниаци като нашия прекрасен Магнум даже твърдят, че тези от 88ма са по-добри, щото нещо по окачването не помня точно какво беше, има си тема по въпроса. Иначе колата ние много добре я знаем и е прекрасна. :bash:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JICMagic

Иначе колата ние много добре я знаем и е прекрасна.  :bash:

<{POST_SNAPBACK}>

мерси мерси :help:

P.S. франк запа викаш :D ами джо и стив къде останаха

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Някои рекс маниаци като нашия прекрасен Магнум даже твърдят, че тези от 88ма са по-добри, щото нещо по окачването не помня точно какво беше, има си тема по въпроса. Иначе колата ние много добре я знаем и е прекрасна.  :P

<{POST_SNAPBACK}>

врели-некипели някакви бабини девитини са ми минавали през главата тогава сигурно :P

важното е CRX да е.

ама спрайта да не е продал неговия?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JICMagic

значи днеска смених маслата и понавъртях 40тина километра....малко странно усещане в тая кола - като картинг.предполагам че е нромално.и понеже по улиците кал,пясък,киша и сякви лиготии имаш чуството че и вътре влиза.поне звука и е такъв...тъй де.ще я постегна да дойде в приличен вид и ще я продавам.Цената неоправена ще ви я дам до ден-два а ако ли не следващата седмица като направя калкулациите ще пусна отново със снимки и всичко както си трябва.Поздрави и благодаря на админите :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

еми е в тая тема така пише http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=268

<{POST_SNAPBACK}>

тази тема като я гледам е пусната перди две години, а тези стари коли имат неприятното свойство да се обезценяват :-)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...