Jump to content
Guest F18 Hornet

Каква аларма да си сложа?

Recommended Posts

Guest dancing_niki

Ето ти и отговора бе човек :bash: Зависи какво искаш, ако искаш аларма за пред застрахователите ще те насоча към човек, ама само ще пищи. Ако искаш аларма която да управлява централното, имобилайзер, променлив код на защита и малко други екстрички, цялото това за не много пари, пак мога да ти дам телефон. Ако искаш качествена аларма вариантите са няколко: Canbroc-BG - ул. Раковска 46, Авител - http://www.avitel-bg.com/ , следващата алтернатива е Тояга - http://www.toyaga.org/ . На майка ми и на баща ми колите са с аларми от втория изброен вариант (MAK) може би често си виждал и лепенки по колите и дистанционни на тази марка. Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

Аз препоръчвам равена. Готини типове, обясниха ми общо взето каквото dancing_niki разказа и ми показаха моделите. Работят бързо и смея да кажа качествено. Аларма Stinger май беше марката, управлява централно заключване (аз нямам де), плаващи кодове, ала-бала подобни шукарии (признават си, че който иска - влиза, каквато и да е алармата :help: ) Струва 130лв по спомени. Намират се край СофияЛенд, имат още 1-2 места със сервизи. Ако съм те навил мога да ти дам повече инфо за местоположенията :bash:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

признават си, че който иска - влиза, каквато и да е алармата

И понеже това е вярно, земи една SACA за 60 (57) лв. с централно закл. двукръгов шок дат. възможност за програмиране (супер лесно) на всякакви режими :bash: И комфорт кит има за нея, само за 10лв. още! Дистанционните са много здрави с прибиращ се вътре ключ и с батерии които даже работят :D година и 4 месеца вече!!! Монтажа е между 30 и 50лв. зависи къде ще кацнеш :help:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimodi

И аз при Равена до София Ленд си слагах моята аларма наскоро, с добро впечатление останах.

Аз препоръчвам равена. Готини типове, обясниха ми общо взето каквото dancing_niki разказа и ми показаха моделите. Работят бързо и смея да кажа качествено. Аларма Stinger май беше марката, управлява централно заключване (аз нямам де), плаващи кодове, ала-бала подобни шукарии (признават си, че който иска - влиза, каквато и да е алармата :bash: ) Струва 130лв по спомени. Намират се край СофияЛенд, имат още 1-2 места със сервизи. Ако съм те навил мога да ти дам повече инфо за местоположенията :help:

<{POST_SNAPBACK}>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

И аз при Равена до София Ленд си слагах моята аларма наскоро, с добро впечатление останах.

Аз препоръчвам равена. Готини типове, обясниха ми общо взето каквото dancing_niki разказа и ми показаха моделите. Работят бързо и смея да кажа качествено. Аларма Stinger май беше марката, управлява централно заключване (аз нямам де), плаващи кодове, ала-бала подобни шукарии (признават си, че който иска - влиза, каквато и да е алармата :bash: ) Струва 130лв по спомени. Намират се край СофияЛенд, имат още 1-2 места със сервизи. Ако съм те навил мога да ти дам повече инфо за местоположенията :help:

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>

и на моита едната си слагах там алармата :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest martyhonda

Марката е VALCOR за предпо4итане модел 32 или 34 много са ка4ествени,2 години подред слагам и нямат никакви проблеми,фирмата им дажа доживотна гаранция!Виж ги на www.lesi-bg.com

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bvo

Според мен алармата е само да ти служи пред застрахователите, иначе на момчетата им е по лесно да отворят кола с аларма отколкото да си играят да въртят ключалки или да чупят стъкла!Стискам палци!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

Според мен алармата е само да ти служи пред застрахователите, иначе на момчетата им е по лесно да отворят кола с аларма отколкото да си играят да въртят ключалки или да чупят стъкла!

Стискам палци!

<{POST_SNAPBACK}>

:) е..... сложих си Валкор 54 в Пловдив и продължавам да стискам палци :D Редактирано от F18 Hornet

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...