Jump to content
Guest stan4o

Въпросче отново за АГУ

Recommended Posts

Guest stan4o

Ще ходя на майстор това си е 100% сигурно, но ако може да ми каже някой от какво се получава това, че нали ги знаете майсторите :censored: .Та проблема е следния: Когато бутилката ми е пълна под половината около има около 20 литра се получава прекъсване при обороти над 3000, все едно че недостига гориво. Колата придърпва няколко пъти се растриса и при достигане на обороти над 4500 продължава да ускорява и работи нормално! На бензин няма такъв проблем! То е ясно че ще се сменя нещо по АГУ-то ама от кое мембрана ли какво ли :(.Инфо за колата дигател А20А Карбуратор 12V АГУ-то е LOVATO.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gabo

Ще ходя на майстор това си е 100% сигурно, но ако може да ми каже някой от какво се получава това, че нали ги знаете майсторите :P .

Та проблема е следния: Когато бутилката ми е пълна под половината около има около 20 литра се получава прекъсване при обороти над 3000, все едно че недостига гориво. Колата придърпва няколко пъти се растриса и при достигане на обороти над 4500 продължава да ускорява и работи нормално! На бензин няма такъв проблем!

То е ясно че ще се сменя нещо по АГУ-то ама от кое мембрана ли какво ли :P.

Инфо за колата дигател А20А Карбуратор 12V АГУ-то е LOVATO.

<{POST_SNAPBACK}>

Колега настрои си изпарителя,ако не можеш иди на маистор-или е богата сместа или е бедна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikonti

stan4o и аз има проблем при карането на ГАЗ, повече от 10 000 оборота неще, а на пистата на Иново повече от 190 км/ч не мога да развия :hondarulez::thumbs1::worthy::ph34r:;) Кажи кога ще си идваш да те пробвам на летището. А сега сериозно, значи най-добре иди на майстор, немисля че само сместа е проблем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bvo

Ще ходя на майстор това си е 100% сигурно, но ако може да ми каже някой от какво се получава това, че нали ги знаете майсторите :unsure: .

Та проблема е следния: Когато бутилката ми е пълна под половината около има около 20 литра се получава прекъсване при обороти над 3000, все едно че недостига гориво. Колата придърпва няколко пъти се растриса и при достигане на обороти над 4500 продължава да ускорява и работи нормално! На бензин няма такъв проблем!

То е ясно че ще се сменя нещо по АГУ-то ама от кое мембрана ли какво ли :angry:.

Инфо за колата дигател А20А Карбуратор 12V АГУ-то е LOVATO.

<{POST_SNAPBACK}>

Ей, мамка и газ!

Ам защо разваляте хубавите коли бе?

Майтапа на страна, само ще ти регулират съотношението газ/въздух и си готов, инвестицията няма да е по-вече от 10 лв.

Имай предвид че колата ти никога няма да върви на газ както на бензин!!!

П.П. Търси сервиз дето да ти заврът в ауспуха сонда дето мери изгорели газове, така най-добре се настройва изпарителчето!!!

и да не забравиш после да кажеш какво е станало!

ей, забравих, зареждай на по-маркови газстанции - ПЕТРОЛ, ЛУКОЙЛ и т.н. пази са от малки смотани газстанции дето не знаеш от каде им идва газта!!!

В БГ има стандарт за съотношението пропан-бутан, и то е 40% пропан, 60% бутан!!! В момента всичката газ в БГ е долу-горе 30% пропан!!!

УСПЕХ

Редактирано от bvo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...