crv-fan 3 #1 Публикувано 6 Април, 2010 Казаха ми, че имало някакъв сервиз за климатици Keihin ( и за други предполагам) на Рогошко шосе в Пловдив. Понеже е строшен компресора и предполагам че има стружки в системата а там имало машина за промиване и необходимите части за подмяна ( дехидратор и т.н.). Та някой знае ли за кой сервиз става въпрос ?EMG ИЛИ EMJ или нещо подобно Благодаря Ви! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
W-POWERRRRR 3 #2 Отговорено 6 Април, 2010 На ул.Знаме (бившата Зеленчукова борса),фирма ИМПАС.това мисла е най-добрия в пловдив Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crv-fan 3 #3 Отговорено 6 Април, 2010 А натоварени ли са ? В смисъл че трябва ли предварителна уговорка и да не искат да се оставя колата там защото аз не съм от пловдив и ще ми е малко трудно да я оставя ? Ако имате координати някакви ще е добре. Да не смъкват кожицата ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
W-POWERRRRR 3 #4 Отговорено 6 Април, 2010 доколкото съм виждал имат много работа и чакащи.ставаше с предварително записване.за точни кординати питай гугъл,до мола на гребната се намират Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове