Jump to content
Guest Policman

хонда crx 1.6

Recommended Posts

Guest Policman

Здравейте всички!Аз сьм нов за форума и сьм от Плевен.До този момент сьм притежавал няколко модела на Хонда и не смятам да сменям марката(знае се защо! :( )Решил сьм да се заимам с още една и сьм се спрял на crx 1.6 .Намерих кола с мотор D16Z5 ,който по каталог го дават 124к.с. ,а човека ,който я продава твьрди че колата е 136к.с. Тьй като не сьм сигурен и убеден в неговите думи се обрьщам за сьвет кьм по компетентни от мен!!!:censored:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Здравейте всички!Аз сьм нов за форума и сьм от Плевен.До този момент сьм притежавал няколко модела на Хонда и не смятам да сменям марката(знае се защо!  :( )Решил сьм да се заимам с още една и сьм се спрял на crx 1.6 .Намерих кола с мотор D16Z5 ,който по каталог го дават 124к.с. ,а човека ,който я продава твьрди че колата е 136к.с. Тьй като не сьм сигурен и убеден в неговите думи се обрьщам за сьвет кьм по компетентни от мен!!!:censored:

<{POST_SNAPBACK}>

човек разгледай нещата който пише тук във форума а после питай .

иди на технически въпроси и виж Двигатели на Хонда

твоя двигател е 124 коня D16Z5.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net
:censored: и спри да вярваш на търговци... освен ако не са се доказали предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

пак с малко са те метнали, не е като оная обява дето с ауспуха в мазето вдигаше на 200 конятези са от последните CRX-и, двигателя е много сходен на D16A8 даже все още не съм сигурен какви са точните разлики. D16A9 е към 133 коня но А8/Z5 са с катализатор и са към 7-8 кончета по-малко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Ясна е работата :( !А някой ще сподели ли нещо за CRX 2G :censored: ,че сьм полудял на тая тема!!!Ако се махне катализатора се вдига мощноста така ли ?Гововоря по принцип и в частност за D16Z5 :) ?

Редактирано от Policman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ще усетиш само при положение, че ти е бил запушен преди това, иначе реално 2-3 кс, които едва ли ще почувстваш :censored: Но като се има в предвид, че на стари коли по над 200000км катила е 100/100 със запек, ще има разлика като го махнеш:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Ясна е работата :lol: !А някой ще сподели ли нещо за CRX 2G :lol: ,че сьм полудял на тая тема!!!Ако се махне катализатора се вдига мощноста така ли ?Гововоря по принцип и в частност за D16Z5  :censored: ?

<{POST_SNAPBACK}>

Здравей и добре дошъл в сектата :(.Значи аз карам такъв CRX с тоя мотор(D16Z5),преди това имах пак 2ген само че беше с D16A8.Честно казано разлика не откривам във вървенето.Питаш за CRX 2G.....ще ти кажа,че ако продам този то пак ще си взема CRX само дето ще гледам да е B16A1 или поне А9 :)

За катализатора кво да ти кажа......на тази е отразян,но на предната си стоеше и си работеше перфектно.Разлика във вървенето трудно ще усетиш или ако усетиш то катализатора трябва да е бил зверски запушен ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

CRXa ми беше мечта от 1990г. и едва от 4г. съм горд притежател на Д16а8 и за мен това си остава кола мечта.идинствено инвестирам в консумативи и визия.а доколкото катализатора ,аз на скоро го махнах и не намерих никаква разлика.а той си е като нов.и да внимаваш с него(CRXa) че води до престрастяване и добре дошъл в отбора :censored:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

тоз етап го минах преди 6 години :lol::lol::censored: сега е ваш ред :):(;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Да се надяваме ,че скоро и аз ще се пристрастявам към един crx!Благодаря за мненията и посрещането в отбора!!!:censored:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Да се надяваме ,че скоро и аз ще се пристрастявам към един crx!Благодаря за мненията и посрещането в отбора!!!;)

<{POST_SNAPBACK}>

добре дошъл :( и умната с crx :censored::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...