Jump to content
todort4

Къде се намира филтъра на купето (климатика)

Recommended Posts

Някой да каже въпросният филтър под капака в коша на двигателя ли е или под жабката. Ако е под жабката вечр съм я свалил къде точно е от ляво видях че е радиатора на парното от дясно ел. механизма на клапата за циркулацията на въздуха - вътре или вънка. Къде е тоя пуст филтър.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аааааа голяма минавка, а то за това ли се виждаха около радиаторчето на парното малки листенца, викам бре как са влезнали. Ще се опитам да ги обера макар че не съм го отворил нацяло нещо ми се запъна ама ще се отвори няма къде да иде. Еми колега мерси заиграл съм се напразно то мерак мерак ама чак толкова.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може би ще е полезно за всички без филтър за купето:Докато колегата ми все още не беше минал на Subaru Impreza и караше още голф 3-ка, където филтър естествено немаше... Един хубав ден си пуска вентилацията и му напълва очите със смлени изсъхнали листа... Решението за побългаряване беше взето на момента. 2 ката марля добре опънати и закрепени на входа под предния капак свършиха прекрасна работа. От прахуляка няма спасение, но поне не влизат по-едри работи :D Проверявайте и сменявайте марлята си редовно :lol: хахахахах

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...