SH3M37A 5 #1 Публикувано 3 Април, 2010 Здравейте колеги!Дойдох си в България и проблемите започнаха:Карах колата ми 6 месеца с леко издухана гарнитура и докато се прибера се издуха напълно.....Отивам на "майстор" и той каза / познат на бащата / Смених водна помпа , термостат , датчика и при центровката нещо я объркаха в ниските обороти се дави колата ;( и ми гори като за световно казах му че колата не е добре той какво искам да лети ли .............центровката долу при стрелката на блока има разминаване от половин зъб не можахме да ги синхронизираме горе и долу Възможно ли е да е от центровката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #2 Отговорено 3 Април, 2010 Зацепете я както трябва и си направи центровка със стробоскоп. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #3 Отговорено 3 Април, 2010 ще пробвам ама тез глупаци ми загубиха шпонката на колелото дето задвижва хидравличната помпа и динамото ............. и сложили някаква дето халтави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #4 Отговорено 3 Април, 2010 свали си размерите и си купи шпонка от магазин за авточасти-струва стотинки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #5 Отговорено 5 Април, 2010 и си смени майсторите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове