Jump to content
Guest manniakk

бензиномера

Recommended Posts

Guest manniakk

Когато оставя колата на контакт и са пуснати фаровете, стрелката за бензина се вдига сама... Интересно, дали е само при мене или всички Сивик 97 го имат...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

само когато са ти пуснати фаровете ли става това...и мисля че е нормално при подаване на ток към всички датчици по таблото (в случая на контакт) да почнат очитат съответно за това което са предназначени..нещо нормално

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

само когато са пуснати фаровете. И въпроса е не в това че отчита вярно, а че се вдига до средата за 15 мин дори да няма бензин...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dido_dimov

Колега, на мойта го прави същото, но несъм обърнал внимание дали са включени фаровете или габаритите. Стоях на място, на контакт, и резервоара започна да се "пълни" :censored: Като запалиш всичко си отива по местата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

мисля че няма значение. Ако свети таблото сам се пълни. Явно си им е фабричен бъг

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Да, и на мойто crx-че е така. само, че и без да има ключ на таблото. Свети ли таблото, пълни се резервоара...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

и аз така зареждам за по-евтино :( а когато караш на фарове, стрелката е с 1-2мм по-нагоре, изключиш ли ги, си отива на място :censored:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...