johnie 3 #1 Публикувано 2 Април, 2010 Колеги някой да има информация къде се продават крушки за табло на Хонда ЦР-В 98-ма г., много странен модел излязоха и не мога да ги открия никъде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
buleka vti 5 #2 Отговорено 3 Април, 2010 Колеги някой да има информация къде се продават крушки за табло на Хонда ЦР-В 98-ма г., много странен модел излязоха и не мога да ги открия никъде.Единствено в Бултрако или някой колега от форума с автоморга.Дано имаш повече късмет от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnie 3 #3 Отговорено 4 Април, 2010 Официалния вносител колега вече го проверих, резултат: 15 лв./бр., дори не ги зареждали ми казаха, защото не са си купували досега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #4 Отговорено 4 Април, 2010 Може ли снимка на въпросните крушки ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnie 3 #5 Отговорено 5 Април, 2010 Може ли снимка на въпросните крушки ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #6 Отговорено 5 Април, 2010 Много ми приличат на крушките от таблото на Пежо 205 - във вторник ще проверя Те поне бяха на цена 1.50 - 2.00лв . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnie 3 #7 Отговорено 5 Април, 2010 Много ми приличат на крушките от таблото на Пежо 205 - във вторник ще проверя Те поне бяха на цена 1.50 - 2.00лв . Ок, благодаря за помощта колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
buleka vti 5 #8 Отговорено 11 Април, 2010 Такива крушки има навсякъде по бензиностанциите НО ! Всичките срещани са си 12 волтови ! А при Хонда се ползват 14 волтови!Разликата е в това че една 12V свети доста неприятно особено вечер и много дразни със силата си на осветление.Казвам го от личен опит и многобройни проби със 12V и различен волтаж.Извод:Ако не те бърка че половината табло ще ти свети ярко-то слагай обикновенна Ако обичаш всичко да си е в оригинален вид - търси си оригинална Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове