kortik 1 #1 Публикувано 2 Април, 2010 Здравейте приятели, Решил съм да си купя Хонда CRV 2005 г 2.2 дизел. Измъчват ме обаче ред въпроси свързани със надежността и здравината на този модел на хонда както за ходовата част така и по отношение на мотора.Скъпа ли е подръжката и има ли части. Не съм много сигурен но някъде четох,че Хонда са силни в бензиновите мотори. Ще Ви бъда много благодарен ако ми помогнете с информация и съвети. Желая на всички приятно изкарване на Празничните дни и безаварийно придвижване. С поздрав: Коста Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
portinari 1 #2 Отговорено 2 Април, 2010 Здравейте приятели, Решил съм да си купя Хонда CRV 2005 г 2.2 дизел. Измъчват ме обаче ред въпроси свързани със надежността и здравината на този модел на хонда както за ходовата част така и по отношение на мотора.Скъпа ли е подръжката и има ли части. Не съм много сигурен но някъде четох,че Хонда са силни в бензиновите мотори. Ще Ви бъда много благодарен ако ми помогнете с информация и съвети. Желая на всички приятно изкарване на Празничните дни и безаварийно придвижване. С поздрав: КостаКоста,ползвай търсачката сигурен съм че ще намериш доста изписано по темата.Хонда ако не са силни с бензиновите си мотори,незнам на кое са силни тогава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове