Jump to content
kortik

Honda Crv

Recommended Posts

Здравейте приятели, Решил съм да си купя Хонда CRV 2005 г 2.2 дизел. Измъчват ме обаче ред въпроси свързани със надежността и здравината на този модел на хонда както за ходовата част така и по отношение на мотора.Скъпа ли е подръжката и има ли части. Не съм много сигурен но някъде четох,че Хонда са силни в бензиновите мотори. Ще Ви бъда много благодарен ако ми помогнете с информация и съвети. Желая на всички приятно изкарване на Празничните дни и безаварийно придвижване. С поздрав: Коста

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте приятели, Решил съм да си купя Хонда CRV 2005 г 2.2 дизел. Измъчват ме обаче ред въпроси свързани със надежността и здравината на този модел на хонда както за ходовата част така и по отношение на мотора.Скъпа ли е подръжката и има ли части. Не съм много сигурен но някъде четох,че Хонда са силни в бензиновите мотори. Ще Ви бъда много благодарен ако ми помогнете с информация и съвети. Желая на всички приятно изкарване на Празничните дни и безаварийно придвижване. С поздрав: Коста

Коста,ползвай търсачката сигурен съм че ще намериш доста изписано по темата.Хонда ако не са силни с бензиновите си мотори,незнам на кое са силни тогава :huh::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...