Jump to content
Guest stan4o

не загрява достатъчно!

Recommended Posts

Guest stan4o

при наближаването на големите студове реших да долея малко концентриран антифриз за всеки случай! Хондата е СА5 двигател А20А няма преливен съд от който да се налива а се налива директно от капачката на радиатора. Сега загрява до малко над долната чертичка. Вярно че в студеното при включено парно е нормално да е по-ниска температурата, миналата седмица беше сравнително топло, карах с парното на студено и пак не ще да загрява :offtopic: !та възможно ли е да се е получила някъква въздушна възглавница или нещо такова?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Пръднал ти е термостата най вероятно.Отиди в автосервиз.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tsolo georgiev

при наближаването на големите студове реших да долея малко концентриран антифриз за всеки случай! Хондата е СА5 двигател А20А няма преливен съд от който да се налива а се налива директно от капачката на радиатора. Сега загрява до малко над долната чертичка. Вярно че в студеното при включено парно е нормално да е по-ниска температурата, миналата седмица беше сравнително топло, карах с парното на студено и пак не ще да загрява :blink: !

та възможно ли е да се е получила някъква въздушна възглавница или нещо такова?

<{POST_SNAPBACK}>

Колегата наи вероятно е прав, за термостата.И аз имах подобен проблем, и след смяната на термостата вече всичко е наред :blink: купи си нов цената е от 18 до 50лв.както го намерисш :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

и моита го прави нещо подобно :) в голямите студуве направо незагряваше :offtopic: оня ден като се позатопли всичко си беше о.к. ;) но днес пак слабо загрява :blink: маи и аз съм за термостат :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...