Orlin 43 #1 Публикувано 31 Март, 2010 (Редактирано) Привет колеги, останаха ми части след преминаването към пълен ижекцион на d15b2-ката, а именно От моното: Всмуктелен колектор - 60 лева IACV - 60 лева Компютър - 60 лева Делко - 100 лева Филтърна кутия + филтър (5К км) + тръбата до дросела - 20 лева Изброените горе - 260 лева Газова уредба с 33 литрова бутилка (още е на колата но ще бъде свалена скоро): Изпарител Lovato - сменян е преди около половин година. Има около 3000-4000 км направени с него. Никога не е запалвана директно на газ, ако не е загряла. Цена 110 лева Бутила - цилиндрична. Предстои и преглед април месец (от този дето трябва да я надуят и да проверят дали издържа на определено налягане. Предвид това, ако някой я иска, първо ще направя прегледа и след това ще му я продам или ще ми я плати, след като и направи прегледа). Обем 33(30) литра. Цена 50 лева Кабели и там каквито други работи има - 40 лева Цялата газова - 160 лева Всичко накуп - 400 лева Снимки ще направя по празниците, че апарата не е в мен Ако на някой му трябва нещо, да звънка. Приемам договорки Ще пращам из страната с Еконт. За връзка -> телефон 0888 399231 - Орлин скайп:zeratul_88 или на лично във форума. Редактирано 31 Март, 2010 от Orlin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #2 Отговорено 9 Април, 2010 Време е да вдигна малко темата и да приложа обещаните от мен снимки. Ако някой си харсеа нещо да казва Ще се спазарим.Тръба + филтърна кутиятръба - размерМоното + колекториКолекториIACVКомпютър - чарколякКомпютър - лепенкаКомпютър - буксиДелко 1Делко 2Други части, останали (не знам откъде са и за какво са) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #3 Отговорено 19 Април, 2010 Хайде колеги. На никой ли не му трябва нещичко? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #4 Отговорено 29 Април, 2010 Ъп. Колектора и компютъра заминаха Приемам оферти всякакви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #5 Отговорено 6 Май, 2010 Остана делко, филтърната кутия и EACV-то. Някой нещо? Не се срамувайте да се пазарите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #6 Отговорено 15 Май, 2010 Хайде колеги, остана EACV и тръбата от дросела до филтърната кутия. Някой ако му трябва нещо от изброените, да се обади Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове