Guest surr3a1 #1 Публикувано 6 Февруари, 2006 Здрасти на сички!След 3 месеца чакане и 1000 псувни ми пристигнаха амортисьорите...Жълто КОНИ Спорт... регулируемо на височина и твърдост...Фирмата за амортисьорите е РУДИ96... но не го правете... не комуникирайте с тея боклуци ако не е наложително... аз си отрових живота...Но какво направих ... ми блъснах колата ... 3 месеца имах кола с наебани амортисьори... а сега имам амортисьори с наебана кола... Няма справедливост в тоя живот Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #2 Отговорено 6 Февруари, 2006 Кофти постановка ..много ли я дергоса бе човек... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #3 Отговорено 6 Февруари, 2006 Здрасти на сички! След 3 месеца чакане и 1000 псувни ми пристигнаха амортисьорите... Жълто КОНИ Спорт... регулируемо на височина и твърдост... Фирмата за амортисьорите е РУДИ96... но не го правете... не комуникирайте с тея боклуци ако не е наложително... аз си отрових живота... Но какво направих ... ми блъснах колата ... 3 месеца имах кола с наебани амортисьори... а сега имам амортисьори с наебана кола... Няма справедливост в тоя живот <{POST_SNAPBACK}> леле батко искрено те съжалявам дано неса голями пораженята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #4 Отговорено 6 Февруари, 2006 много гадна работа...знам как е ...и най искрено ти съчувствам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #5 Отговорено 6 Февруари, 2006 кофти пич - дано не е нищо сериозноиначе руди си ги знаем, ама пък за някои неща няма избор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PIXIE #6 Отговорено 6 Февруари, 2006 Кофти,пич,наприятна случка. Да те питам все пак за каква пара взе Кони-то,защото и аз съм с такова от 2-3 месеца,страшни са.аз платих за тях 320-330 лв.не помня вече.дано да оправиш скоро машината и да се радваш на новата возияУспех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest surr3a1 #7 Отговорено 6 Февруари, 2006 Ми предна броня, фарове, радиатор, мигач ляв, капак преден... това е горе долу... има оправяне... ама колко време ще отнеме незнам...Ударих се в теглича на една лада на Румънското оняден... супер хлъзгаво беше...В момента е в сервиза да я правят... тъпо...Конито излезна 700лв за който е мераклия... да го откажа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #8 Отговорено 6 Февруари, 2006 Съболезнования за случката колега,трябва да се внимава времето е доста хлъзгаво в предвид сезона.Руди не е лоша фирма все пак.Чакал си толкова защото си хванал коледните празници.И не си чакал 3 месеца съм сигурен.От началото на декември не е имало доставка от Холандия заради празниците.Твойте амортесьори са пристигнали с Януарската доставка.Всеки месец има доставка на амортесьори.Не са персонални доставките само за определен клиент а са регулярни месец за месец.А и на тая цена не виждам какви други можеш да си купиш с това качество и с тия функции. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #9 Отговорено 6 Февруари, 2006 преди няколко години и аз имах там инцедент в теглич но на джип и бях със XR3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #10 Отговорено 6 Февруари, 2006 Лошо,лошо,но надявам се всичко ще се оправи!Най ми е гадно такива теми като чета.Като скожиш Конито,кажи как е... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest The Penalty #11 Отговорено 7 Февруари, 2006 Лошо,лошо,но надявам се всичко ще се оправи!Най ми е гадно такива теми като чета...Не пич, най-гадно е като някой друг пусне тема вместо surr3a1 примерно и напише нещо от сорта - "Знаете ли, вчера surr3a1 се ударил жестоко на румънското посолство в някаква Лада, той сега е..."А това, неприятно е да, но все пак е купчина ламарина, важни са хората. Така, че нещата имат и хубава страна П.П. Това Руди95 да не е един склад в посока Герман? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nikicar #12 Отговорено 7 Февруари, 2006 Ми предна броня, фарове, радиатор, мигач ляв, капак преден... това е горе долу... има оправяне... ама колко време ще отнеме незнам... Ударих се в теглича на една лада на Румънското оняден... супер хлъзгаво беше... В момента е в сервиза да я правят... тъпо... Конито излезна 700лв за който е мераклия... да го откажа <{POST_SNAPBACK}> А 700лв. за колко амортисьора става дума ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest surr3a1 #13 Отговорено 7 Февруари, 2006 Здравейте пак...за 3те месеца... то4но толкова са... от Ноември съм ги поръчал... не преувели4авам...отначало чаках около месец и тея ми казаха, че за моята кола КОНИ НЕ правели амортисьори въобще:offtopic:700лв за 4 броя... 2 предни и 2 задни8041-1152 - предни8041-1153 - задниРуди са в с.Лозен някъде..Мерси за съболезнованията... ама... умирам от студ сутрин за работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest The Penalty #14 Отговорено 7 Февруари, 2006 Руди са в с.Лозен някъде..Да, да... сетих се. Моя грешка, Лозен е, не Герман :-)И въпросния Руди го познавам от години... едно време хората бяха доволни от него ама времената се менят явно.Дано си направиш бързо хондичката, че да се возиш на топло (макар, че с тия температури топло няма, моята няма време да загрее ). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #15 Отговорено 7 Февруари, 2006 Ми предна броня, фарове, радиатор, мигач ляв, капак преден... това е горе долу... има оправяне... ама колко време ще отнеме незнам... Ударих се в теглича на една лада на Румънското оняден... супер хлъзгаво беше... В момента е в сервиза да я правят... тъпо... Конито излезна 700лв за който е мераклия... да го откажа <{POST_SNAPBACK}> еси теглича и 2та фара да счупи! много са гадни тея тегличи влизат като нож в колата! дано няма поражения по гредите и роговете. и времето е ужасно и това дето пръскат улиците с него ги прави супер хлъзгави не знам какво е, уж някаква нова химия да не ръждясват колите от него - ама на жълтите павета не мога на 3та да тръгна! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #16 Отговорено 7 Февруари, 2006 (Редактирано) Пак по вашите улици нещо пръскат....а тука даже и снега не махат само на 2-3 главни улици....иначе е пързалка навсякаде...и аз одеве щях да изгоря ..... ......иии колега surr3a1 щом са ти казали че затвойта нема Koni за мойта и да се разпоря да търся нема да намера ??????? Редактирано 7 Февруари, 2006 от mihho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stass #17 Отговорено 27 Февруари, 2006 ... това дето пръскат улиците с него ги прави супер хлъзгави ....ама на жълтите павета не мога на 3та да тръгна!абе я недей да лъжеш ! тръгна си като пич , че и с акорда ми закачен отзад :-))а относно амортисьорите- тази цена си е направо чудесна за регулируем амортисьор , че и с койл овър ! Иди във фулда да видиш как само два задни К&Н са ти 1000 кинта почти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest shestia #18 Отговорено 27 Февруари, 2006 еси теглича и 2та фара да счупи! много са гадни тея тегличи влизат като нож в колата!E да, но от друга страна един теглич ти пази колата от удари отзад, сигурен съм че на другия пич му няма нищо. Така с един приятел ни бяха хакнала много здраво отзад на един светофар и аз буквално щях да целуна таблото(седях на навигаторската седалка), та след това онзи пич дава назад да разкачиме колите и цялата предница му падна тъй като беше се хванала за теглича, номера буквално се беше увил на осморка около него, изобщо трагедия, а на нас ни нямаше нищо. В смисъл колега много неприятно че си я ударил точно сега, но в случай като този няма на кой друг да се сърдиш. Оправяй я по-бързо и после дано не случиш пак на такъв лош късмет! До следващата месечна среща дано да си я понаправил, а и щом двигателят е цял, другото е само ламарина! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #19 Отговорено 28 Февруари, 2006 пази ти бронята и ламарините. но как подават гредите не е истина! един познат го бутна леко една джипка на светофар - нищо му няма, фаровете и бронята здрави, но задните калници се бяха набръчкали като стара баба. после така и не му я разпънаха като хората Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest shestia #20 Отговорено 28 Февруари, 2006 пази ти бронята и ламарините. но как подават гредите не е истина! един познат го бутна леко една джипка на светофар - нищо му няма, фаровете и бронята здрави, но задните калници се бяха набръчкали като стара баба. после така и не му я разпънаха като хората <{POST_SNAPBACK}> Не знам, аз на предишната ми кола си имах теглич и зимата с изпотени прозорци не се притеснявах да карам назад , а също някой като не си държи спирачките и леко да ме чукне му правих дупка в номера, а сега на тази като нямам, по-малко от месец след като я взех и вече ми смъкнаха отзад боята. Като цяло теглича си е важна екстра и май повече помага! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове