Jump to content
Guest HONDA

Съединител-регулаж

Recommended Posts

Guest HONDA

Такам...с моята хондела нещо не се разбираме вече на старта така,както в доброто старо време...отделя ми височко :blink: чувал съм,че на моята хонда неможело да се регулира съединителя...(1.5л 90коня хечбег,93г сивик) та...добре де аджеба нали са помислени тия коли ? опел се регулира Хонда да неможе...ае стига...помагайте моля ви се...ако трябва ме излъжете ама трябва да се регулира туй нещо...искам да отделя по ниско...за смяна на съединител по на татъка ще мисля...та..може ли или не...(не ме лъжете шегувах се :offtopic: ) каде как колко...и т.н мерси ви...дано сте ме разбррали :blink:

Редактирано от HONDA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Не може.200-220 новИ за6то сръвнява6 с Опел

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Направено е така, за да не го прецакаш... регулирането е в минимални граници. Щом е почнал да отделя високо, значи му е време....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

еее кво да напраим, че на 5-та ген. не се регулира :offtopic: вземи си 4-та и ще се регулира :blink::):blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

еее кво да напраим, че на 5-та ген. не се регулира :blink: вземи си 4-та и ще се регулира :)  ;)  :blink:

<{POST_SNAPBACK}>

:offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

Добре де хорица...Опел.. ми щото на Опела се регулира и малко или много опела ми отделя по ниско от хондата ми...демек по добре е ! ми сравнявам ги щото опел не е на нивото на хонда а може да прави такива неща като регулиране на съединител...за тва... :offtopic: кво не му разбрахте незнам... :):blink::blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

Добре де хорица...Опел.. ми щото на Опела се регулира и малко или много опела ми отделя по ниско от хондата ми...демек по добре е ! ми сравнявам ги щото опел не е на нивото на хонда а може да прави такива неща като регулиране на съединител...за тва... :offtopic:  кво не му разбрахте незнам... :)  ;)  :blink:

<{POST_SNAPBACK}>

на мен по принцип си ми отделя малко високо съединителя...по горе прочетох че 1net е написал че ако по високо отделя му било време...ама колата преди 2 месеца беше подложена на пълен оглед и нищо и няма ....значи си е така съединителя...възможно е и да е при тебе така...ама не знам :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

колега!!! хондите по принцип са пъргави машини, за разлика от Опел и те предизвикват много често да им палиш гумите, та сменяй един феродов диск и си 6 за поне 100х.км. :offtopic::) успех :blink::blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Добре де хорица...Опел.. ми щото на Опела се регулира и малко или много опела ми отделя по ниско от хондата ми...демек по добре е ! ми сравнявам ги щото опел не е на нивото на хонда а може да прави такива неща като регулиране на съединител...за тва... :lol:  кво не му разбрахте незнам... :censored:  :(  :)

<{POST_SNAPBACK}>

добре де майна, ти кво предпочиташ:

- да си джиткаш с опел, като му регулираш амбриажа на всеки 10-15.000км, сменяш го на всеки 80.000, което прави 18 отваряния на капака в рамките на 240.000км САМО ЗА ТОВА ;)

- да си джиткаш с хонда, на която ще и отвориш 1 път капака за същите километри и по същият повод :lol:

или си любител-монтьор, или мазохист

:lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

Добре де хорица...Опел.. ми щото на Опела се регулира и малко или много опела ми отделя по ниско от хондата ми...демек по добре е

<{POST_SNAPBACK}>

Само аз ли предпочитам съединителят ми да реагира на докосване вместо да ръчкам като ударен педалите?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

Добре де хорица...Опел.. ми щото на Опела се регулира и малко или много опела ми отделя по ниско от хондата ми...демек по добре е ! ми сравнявам ги щото опел не е на нивото на хонда а може да прави такива неща като регулиране на съединител...за тва... ;)  кво не му разбрахте незнам... :censored:  :(  :)

<{POST_SNAPBACK}>

добре де майна, ти кво предпочиташ:

- да си джиткаш с опел, като му регулираш амбриажа на всеки 10-15.000км, сменяш го на всеки 80.000, което прави 18 отваряния на капака в рамките на 240.000км САМО ЗА ТОВА ;)

- да си джиткаш с хонда, на която ще и отвориш 1 път капака за същите километри и по същият повод :lol:

или си любител-монтьор, или мазохист

:D

<{POST_SNAPBACK}>

Ми майна имам и опел и хонда и да ти кажа опела съм го регулирал 1 минал сум 250.000км и отделя ниско...демек както трябва...а хондела верно 4е не съм я пипал ама е на 145.000км и ми отделя при волана !!! не съм за Опел ама с него не съм имал проблеми никога :lol: добро животно се оказа опелдака :lol: мир братя :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

да ти кажа опела съм го регулирал 1 минал сум 250.000км и отделя ниско

Ебаааааааааах тоз съединител

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Кой ти каза и за какво си мислиш , че не се регулират хондовите съединители :bash: На старата ми хондичка ( кола на 330 000 км и съединителя не съм го сменял !!! само го регулирам , на около 20-25 000 км !!! ) не ми преплъзва или нещо такова !!! На Шътъла се регулира !!! На СиАрЕкс 1ген. знам също , че се регулира !!! А за да разбереш отишъл ли ти е съединителя или не , потърси една по-стара тема в която колегите обясняват как се прави процедурата !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

до 4та генерация сивик включително (CRX 2nd gen) съединителя е със жило и се регулира като се върти врътката. но на 5тата генерация вече е с хидравлика и се саморегулира.а тез 250 000 км как ги е минал тоз опел без да му се повдигне съединителя не знам, дори и само на право да е карал на 5та с 90, пак от спиране на бензиностанциите да зареди и от тръгването след това ще го изхаби повече!да не са 250.00 км ?!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

................... На СиАрЕкс 1ген. ..................

<{POST_SNAPBACK}>

Човек направо ме уби с това "СиАрЕкс" :hondarulez::thumbs1::worthy::ph34r:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...