help 0 #1 Публикувано 28 Март, 2010 Здр.колеги аз съм от около 2-месеца логнат в форума(DROGI)Искам да помоля модераторите за малко помощ и разбиране ако е възможно разбирасе.Някои ми е ровил из профила и ми е сменена паролата,както в форума така и на имела с които се бях логнал.Искам да помоля ако може някак си да ми смените паролата и да я получа,на имейла на този ник.Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #2 Отговорено 28 Март, 2010 Опитали прецедурата за възстановяване на паролата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #3 Отговорено 28 Март, 2010 ...както в форума така и на имела с които се бях логнал. Опитали прецедурата за възстановяване на паролата?Тя тая процедура не ти ли изпраща паролата на мейла? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #4 Отговорено 28 Март, 2010 и като са му сменили паролата и там, как ще стане играта? колега праи си нов имел и си бутни по-свясна парола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #5 Отговорено 28 Март, 2010 Прати ми на лични мейла с който си се регистрирал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m.g. 65 #6 Отговорено 28 Март, 2010 ^^ тя паролата може и да е била свястна.... ама зависи кой друг освен него я е знаел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gkb 37 #7 Отговорено 28 Март, 2010 ХОРА МАЛКО ИЗВЪН ТЕМАТА НО Е ДОСТА ВАЖНОплъзнал е някакъв червей които не се хваща от анитивруснитетой ви "краде" паролите и после паяк почва да твори глупости чрез паролите виединствената антивирусна която го лови е http://www.free-av.com/ проверявайте си редовно компютрите за вируси, червеи и троянци ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARUSHEV 14 #8 Отговорено 28 Март, 2010 Аз съм с Avira и досега съм доволен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rossi 1 #9 Отговорено 29 Март, 2010 Колега изпратих ти лично с решение на проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DROGI 40 #10 Отговорено 30 Март, 2010 Колеги благодаря на всички за помоща.Ал капоне благодаряти за това че се постара,сега ще сменя и майла.Роси благодаря ти за разбирането от твоя страна,както и се извинявам за създаденоото неудопство от моя страна.Наистина много съжалявам за случилото се БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ НОВО. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове