Jump to content
Guest vinnie

problem4e....

Recommended Posts

Guest vinnie

hora niakoi ste mi dade li ideia sa6to postoianno ot saita mi otnemat pravata da postvam,i to vse za dalgo vreme.MNOGO NE4ESTNO AMA MNOGO.HEEEEELP. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

hora niakoi ste mi dade li ideia sa6to postoianno ot saita mi otnemat pravata da postvam,i to vse za dalgo vreme.MNOGO NE4ESTNO AMA MNOGO.

HEEEEELP. ;)

<{POST_SNAPBACK}>

ми ако се научиш как се пише на кирилица ;) можеби няма да ти отнемат това право ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ако нямаш инсталирана кирилица на компа не е проблем - при писане на нов отговор, или тема, в горната част на екрана ти се появява едно синьо квадратче ЕН. Натисни го да ти излезе кирилица и пиши чрез него друг път, за да нямаш проблеми ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

И пак са ти отнети, защото след три предупреждения не се научи да пишеш на кирилица.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

абе кофти работа обаче има и хора ,който не разбират много от компютри и трябва да им помогнем .Според мен тука е такъв случая ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

абе кофти работа обаче има и хора ,който не разбират много от компютри и трябва да им помогнем .

Според мен тука е такъв случая  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Когато от вътре не си ти идва и Господ неможе да ти помогне. Съжалявам че го казвам и най-вероятнои засягам някои, но малко повечко старание може да вложат, все пак това не е чат ;) Неговоря за писането на кирилица, а за правописа като цяло ! Ето дори наскоро (непомня на кой точно беше) четох нещо тук във форума, някой обясняваше затова колко много сняК било наваляло на колата му ;);) Смешно е, излагация си е според мен, вярно че не всеми има достъп по цял ден на РС и неможе да свикне с писането (каму ли да е правилно то), но все пак - малко повечко старание ако се вложи, всичко ще се получи малко по малко ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maddog

Хаахаха,недейте бе хора....ще ми отнемете усмивките като чета "копувам амуртесори" примерно....едва ли нещо може да оправдае непознаването на правописа!!!:offtopic: И си спестете репликите от сорта на:"...ама ние не сме литературен форум...".Да,не сме,НО УВАЖАВАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК!Айде със здраве.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...