Jump to content
Guest mladoka

изби ми маслото

Recommended Posts

Guest mladoka

Колеги моля помагаите. Вчера на магистралата ми изте4е маслото някаде около агренажния ремък! ;) Дали колата е ве4е за основен ремонт или може да ми се размине и с по малък ремонт и какъв?А забравих да кажа че на колата не и блокира двигателя!предварително ви благодаря!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Зависи колко и дали е останало масло в мотора. Според мен семеринг някой... незнам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

Ако си изгасил ДВГ-то навреме няма да имаш проблем. Сигурно е от семеригата!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

без да се разгледа добре наживо двигателя ;) едвали ще може да ти каже някои какво му е състоянието ;) и за мен е от семеринг ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gax

Не е семеринг. Замръзва някаква дюзичка за въздух (от конденза) и вдига налягането. Не съм наясно точно къде се намира. Миналата седмица ми се оплака 1 приятел с Голф. В сервиза където си го оправил казали, че доста коли(различни марки) са минали от там със същия проблем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest clockerman

Не е семеринг. Замръзва някаква дюзичка за въздух (от конденза) и вдига налягането. Не съм наясно точно къде се намира. Миналата седмица ми се оплака 1 приятел с Голф. В сервиза където си го оправил казали, че доста коли(различни марки) са минали от там със същия проблем.

<{POST_SNAPBACK}>

Toва е точно така , от удушника на картера е когато конденза замръзне и няма как да се изпусне налягането избива през щеката провери си там, не се коси не е голям проблем -долей и си карай.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mladoka

Toва е точно така , от удушника на картера е когато конденза замръзне и няма как да се изпусне налягането избива през щеката провери си там, не се коси не е голям проблем -долей и си карай.

<{POST_SNAPBACK}>

Незнам дали е от конденз но ми изби от кам агренажния ремък още не мога да ви кажа дали е от семеринг понеже не сам свалил още капака на агренажа! надявам се тея дни да ми остане малко време или поне да се пребера по светло че на последък това не може да стане ;) и дано да спре да вали че в този сняг направо ще ме затрупа! ;)

Как мога да разбера дали имам изтропал лагер ЧУВАЛИ СЕ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...