flex33 1 #1 Публикувано 24 Март, 2010 (Редактирано) Здавейте,колеги!Имам МАЛЪК проблем Ще сменям вътрешен кормилен накрайник на английски Сивик '95 D16Y3 113hp.Но немога да намеря нужния за моята кола.Работата е там,че резбите в двата края на щангата трябва да са еднакви като ширина,но във няколкото магазина в които търсих по каталог излизаха все щанги с различни резби.С изключение на едно място където ми предложиха турска марка която не искам да купувам,но именно със еднакви резби на щангата.Моля ако някой е сменял вапросния накрайник (щанга) за гореспоменатия модел Хонда да сподели как е изглеждал неговия ,по точно еднакви резби ли е имал или пък колега който просто знае за какво става въпрос и е разбрал аматьорските ми обяснения да ме "светне" по въпроса. Благодаря. Редактирано 24 Март, 2010 от flex33 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #2 Отговорено 24 Март, 2010 какво разбираш под ширина на резбата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
flex33 1 #3 Отговорено 24 Март, 2010 Разбирам като размер да е еднаква.Гайката да се развива с един и същи номер ключ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #4 Отговорено 25 Март, 2010 важно е резбата която е към рейката да е същата - дължината на накрайника да е същата и резбата към външния накрайник да е същата и да е със същата дължина - контра гайката няма значение за какъв ключ е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #5 Отговорено 25 Март, 2010 Колега,Гайката е една и съща,но накрайниците и по точно вътрешните са различни Уви само като го свалиш можеш да разбереш.външните са еднакви Сложих мин година най-скъпите и издържаха ок 30 хил,сега са най-ефтините наред,който май са японски или китайки-аз турско не взимам.Относно резбите хвърли на тая тема едно око- http://forums.hondabg.com/index.php?showto...mp;#entry403027 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #6 Отговорено 26 Март, 2010 ако намеирш на асметал взимай =- качествени са - нищо че са турски Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #7 Отговорено 26 Март, 2010 вътрешните са еднакви а външните са леви и десни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове