outoflimit 2 #1 Публикувано 24 Март, 2010 Здравейте колеги, знам че има доста писано за тази интервенция но молбата ми е да кажете всички части които ще са нужни за да мина от карбуратор на пълна инжекция и една груба стойност на тези части.Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m.g. 65 #2 Отговорено 24 Март, 2010 Ще се пробвам да ти отговоря и дано не те откажа... -резервоар с помпа-бензинови пътища-ЕКУ + преправянки по инсталацията + чип и настройки-оборудван смукател-делко-сваля се целия интериор за да бъде извършена процедуратаВ цените не мога да те ориентирам.... пък и цената за труд няма да е никак малка.Но пък ако смениш и главата ще си имаш малък самолет ето ти един пример Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
outoflimit 2 #3 Отговорено 25 Март, 2010 мерси колега, именно от тази тема ми влезе тази идея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #4 Отговорено 26 Март, 2010 E защо не попиташ автора на темата на едно ЛС той ще те ориентира най-правилно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове