Jump to content
kalos

Tърся подходящо гърне за 6ген хеч?

Recommended Posts

Здравейте,търся от каква кола и какъв мотор ще мога да вкарам гърнето в сивик 6 ген. хеч.Идеята е новото гърне да бъде от поне 2.0-2.5 литров двигател и вход 55мм./несикам да пасне точно на мястото на стоковото, но да се събере отдолу/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми малко хондата е в сервиза вече 3-ти месец и ме е страх сега като я подкарам след някой друг ден, че ще ме дразни бученето от изтърбушеното китайско проходно гърне.Тръся заместител който да не запушва много генерацията.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз само да добавя за да не ви се издухват спортните гърнета ви трябва поне още едно две проходни ,защото ако сте само на едно гърне адски бързо се духват !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имам 2 резонатора. Проблемът беше в това че не издържа на бордюрите и го изтърбуших.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е брат то каквото и да сложиш ако се бориш редовно с бордюрите......... Иначе можеш да ползваш гърнета от форд бус 2.5 тди не са никак зле ,и ще са идеални за целта която си набелязал ,ще удържа и бордюри и ще се духва по бавно и няма да те спъва така като сток гърнетата .:cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

някой конкретен модел и приблизителна цена?/като размер ще пасне ли?/Евентуално от някой акорд или прелюд?

Редактирано от kalos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е сега ме затрудни ,няма да са златни я окоо 100те лв нови с гаранции :unsure: Идеята ми беше да си купиш гърне от турбо дизел ,защото стандартно са с големи входове,а от транзита 2,5 тди мисля че имаше и с 2 изхода което е по добре з теб .Давам ти пример гърне от ровър 620сди това е турбо дизел входа мисля че беше стандартно с 55 вход а само 2ка 105 коня ! Така че по спомени на форд транзит 2.5 тди всички гърнета са с вход 60 63 ,даже и да не пасне закачането на гърнето ще го отрежиш и правиш нови куки .Абе разгледай колите или бусовете с 2,5 тди мотори .Едно бмв даже е с 63мм тръби /мисля че и бензинките тез е46 са токова поне/ Сивика поне място има отзад все нещо ще легне :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти за насоката!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моля пак заповядай :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители