Jump to content
Guest mafiaboyzclan

Привилегия ли е да си селяк или...

Recommended Posts

Guest mafiaboyzclan

абе момчета напоследък нещо не съм на кеф и дано с тоя пост не прехвърля от моя негативизъм и на вас! просто вече трябва да споделя някои нещица щот ми е интересно какво мислят и други /непознати :blink: / хора по въпроса . темата е може би ориентирана към софиянците, но виждам че има хора от други големи градове, които също могат да дадат мнение. винаги има различни гледни точки, а аз не искам да обидя никой, нито пък да се разправям просто мисля че трябва да поговорим и за това!

все си мисля че всички кадърни /или почти всички/ се изнесоха в чужбина и тука остана всичкото селяк. да не говорим че софия вече няма облик. то не може обределен брой хора да идват само за през седмицата, да бачкат, да цапат, да правят каквото си искат, а после да си се прибират от където са родом с чиста съвест и пълна торба с разкази колко коли са изпреварили, как са преебали полицайте, в кое гъзарко заведение са похарчили "цифра" пара и т.н.

абе МНОГО ПИЕМ, БИЕМ и ЕБЕМ ! БЕГАЙ ! :( иначе са ебати мишлетата. по улиците, ако ги видиш пеша, ходят само по сенките като спукани гуми !

искам само да уточня че под селяк имам предвид не хората от село по принцип, а тези от където и да са, било то град или село, които са със селския манталитет и мисъл, тези за които сфетофарите не са това което са, тези които са вечно компетентни, тези които дори да са виновни не го виждат, абе сещате се за какво говоря! то да си селяк си е призвание, то е начин на мислене, не подлежащ на корекции! viva ! и най-лошото е че за да се оправиш в едно такова общество се налага да действаш по техните правила /както ако ухапеш едно куче, то наистина ще се респектира дори и без да знае че хората не хапят по принцип/. та дали губим и ние облика си на интелигентни и нормални хора покрай всичките свиркащи, плюещи, псуващи, викащи и други тем подобни индивиди?! :( дали не ставаме и ние лека полека част от тях, щот малко или много те са мнозинство, особено напоследък! дали кабелът ми с диаметър 5 см. :blink: ще помогне в борбата срещу селянията или това си чисто и просто техен приом :( !? знам че това са въпроси без отговори, но не трябва да гледаме безучастно как ни съсипват някви утрепани пияндета, за които омразата е начин на живот! аз ИСКАМ да живея спокойно БЕЗ омраза по улиците...

А ВИЕ...?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

един съвет - като изпадна в настроение като твоето (явно депресия), стъпвам на магистралата и си го изкарвам 20-30 мин на хондето. Газ колкото може, уредбата до дупка ......... :( Пробвай, помага, само глей да не се пребиеш :blink: Иначе се отдаваш на безмислена философия и си трошиш нервите. Света не можеш да оправиш :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

леле колега ако додеш в пазарджик не знам..ще откачиш тотално.....тъка целия град са само такива ....селяни...със селски манталитет...само дупета и гЪзари :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

Братле, мнооооооооооого добре си ги описал нещата, ЕВАЛА ;)!;)!!Според мене обаче тва никога няма да се оправи, даже напротив, все по-зле ще става. Мамата и се #%@ на тая държавица и на хората в нея ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest XapBu

прав е gena_g - чакайте да видите тия селяци сега като почнат да стават милионери продавайки нивите на дедо край морето/езерото/реката/гората/пистата/магистралата/и тнтова е вечната болест на малките люшкащи се икономически странипази боже сляпо да прогледа...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

пази боже сляпо да прогледа...

...Или пък другата доказана максима в БГ-бита:"дай на глупака пари или власт и му гледай сеира" ....който сеир винаги е за твоя сметка ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Сългасен съм с вас колеги , изцяло , дядо ми , лека му пръст , имаше един израз ( може би го знаете ;) ) SOS-селянина си остава селянин ;) Не можеш да го оправиш , за това гледай да не му обръщаш внимание, много е трудно , знам го от опит ;) Но след време свикваш , и на обръщаш внимание , не се изнервяш , не псуваш , трябва да се стараеш да образуваш хармония около себе си ;) Аз това се старая , и понякога , когато напсувам някого ( определено откакто имам книжка и карам интензивно псувните които са изяли и понесли шофьорите от мене са в пъти пъти повече ) се замислям - кво му пука на оня и ще ме чуе ли ;) единственото което постигам е да навреждам на себе си , както каза колега да се товаря с отрицателна енергия ;) За това те съветвам , след всяка една селска издънка , преди да кажеш или преди да помислиш нещо за майката на селяндура ;) поеми дълбоко дъх , затвори за една сек очи и забрави ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

за жалост това е горчивата реалност ;) много сте прави всички ;) в тъкъв свят живеем ;) но аз се оспокоявам с мисълта ,че всеки си намира маистора ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Здравейте, момчета.Аз мисля, че не трябва да се притесняваме, че и ние понякога псуваме шофьорите и им се дразним. Убедих се, че това е ЧОВЕШКО и е заложено във всеки без изключение. Някой имат повече такива моменти, други-по-малко.Аз се старая да си реша проблема като редовно си мия колата и когато карам - карам спокойно и се радвам на колата. Забелязал съм, че дори и при това положение все ще има някой, който да те засече(независимо, че се движиш с нормална скорост), което означава, че започва да ти действа отбранителния механизъм. Неприятно наистина, дори си признавам че преди 2 дни си направих дори усилията да си отворя прозореца, докато минавам покрай една лада, която беше спряла за ляв завой в лентата за направо и му казах 'педераст' (прощавайте за думата), но като се замисли човек, понякога, ако не си излееш агресията - тя къде отива???? остава в теб, което определено ти вреди. Затова се старая да потискам, това което мога, пък останалото - поне гледам да си го 'кажа' иначе пак лошото си остава в мен, и разбива нервната система.Мисля, че всеки знае: Простакът живее по-лено, защото излива всичко и не му пука ;)Нека не бъдем простаци, но да не си и мислим, че някоя казана думичка ни е направила простаци ;)Успех момчета, дръжте се на ниво ;) BE COOL, BE DIFFERENT

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan

пичове, гледайте сега! моят работен ден преминава в 70 % шофиране и 30 % офис! аз съм супер уравновесен и спокоен тип и в момента определено не съм в депресия, просто споделям ежедневните си мисли, които са си просто мисли! не съм тръгнал с батмобила да раздавам правосъдие, но мисля че някои хора имат нужда от малко респект! имат нужда да ги пострешнеш, за да се замислят че не са безсмъртни и че не са сами на пътя! да караш автомобил е отговорност предимно за тези които возиш, тези които изпреварваш например и чак тогава за себе си! тези които мислят само за собствения си гъз катастрофират, за да разберат че трябва да внимават и това е жалкото...п.с. иначе за селските шерифи и състезатели нещата са прости! той си кара на село голфо и знае че друг нема кола и даже не се оглежда. ама идва на гурбет в градо и опааааа... ...и лупинг след лупинг си е***а капаците ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

п.с. иначе за селските шерифи и състезатели нещата са прости! той си кара на село голфо и знае че друг нема кола и даже не се оглежда. ама идва на гурбет в градо и опааааа...

...и лупинг след лупинг си е***а капаците ;)

<{POST_SNAPBACK}>

eй така ми се размаза в гранадата един вартбург преди време на най-известнота кръстовище в Пловдив (колелото на панаира). Пича от първомайско село не само не видял стопа, ами ме убеждаваше че той е с предимство, докато не го завлякахме с полицая до знака ;) Така ме нацели в задния калник, че с тази тежка кола направих две завъртания по 360 градуса, вартбурга бе тотално размазан до стъклото без предница, оня как остана жив не зная,ама едва вървеше, а на гранадата не беше дори одраскана боята, стопа напълно здрав, само изтумбеното на калника беше поизправено и рогчето на бронята спукано ;) Ченгетата 5 минути обикаляха около колата докато разберат къде съм ударен ;)

Но аз не се нервя на такива неща, напротив гледам да ги приемам откъм комичната част, важно е да няма жертви, другото е ламарина и загубено време ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan

нали знаеш:коли......правят се! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...