Jump to content
Guest ma4o

за свещи да попитам отново

Recommended Posts

Guest ma4o

за окуло 60кинта :( какви и от каде :blink: за 1.3то :( мерси предварително :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

За моето 1,3 си вземах от КСД - магазина срещу Мулти. 4 бр. NGK за 25 кинта. Вече врътнах 3-4 хил. км с тях и за сега съм доволен. В най-големите студове - никви грижи! По надписи са същите като тези, които ги пише на лепенката на предпазителя на ремъка, така че :blink::blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

За моето 1,3 си вземах от КСД - магазина срещу Мулти. 4 бр. NGK за 25 кинта. Вече врътнах 3-4 хил. км  с тях и за сега съм доволен. В най-големите студове - никви грижи! По надписи са същите като тези, които ги пише на лепенката на предпазителя на ремъка, така че  :blink:  :blink:

<{POST_SNAPBACK}>

бе аз карам с едни кадето Омбре ги изкара от кофата вече 8сем месеца и пак нямам проблем и в студовете :P:(;) но искам нещо що годе читаво :(

но ако няма и други предложения ще си взема такива :D мерси :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Брато, отиваш в Auto Help, който се намира на бул. Сливница преди бул. Ботев посока Сточна Гара, магазина сам си внася свещите (NGK). Момчетата са много отзивчиви вътре и за каквото и да ги попиташ ще ти дадат адекватен отговор. Късмет!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Брато, отиваш в Auto Help, който се намира на бул. Сливница преди бул. Ботев посока Сточна Гара, магазина сам си внася свещите (NGK). Момчетата са много отзивчиви вътре и за каквото и да ги попиташ ще ти дадат адекватен отговор. Късмет!

<{POST_SNAPBACK}>

Само че Ауто Хелп внасят френското NGK което никак ама никак не им се нрави на Хондите,повярвай ми.Вчере пак имаше случай с Хондата на един приятел,D15B2 5ген,nе можел да запали.Вкара си колата от Франция и от там си взел и френски NGK-та.Смених му свещите с японски такива и запали веднага.Повярвай ми по-добре си потърси японско NGK :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

Точно така.Ауто Хелп работят с френски NGK.По-добре потърси японски.Аз съм се лъгал да купувам от тях веднъж.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Точно така.Ауто Хелп работят с френски NGK.По-добре потърси японски.Аз съм се лъгал да купувам от тях веднъж.

<{POST_SNAPBACK}>

Aз пък точко в auto help гледах една NGK свещ на която пишеше съвсем ясно Made In Japan. Не знам дали беше изобщо за хонда , просто един ден ги разглеждах безцелно (единия пич дето бачка там ми е френд и показа). Не твърдя нищо конкретно , просто това си го спомням , не беше отдавна ... Иначе за хонда Irridium няма там .... има за други марки само ;) ... поне за момента ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

<{POST_SNAPBACK}>

Само че Ауто Хелп внасят френското NGK което никак ама никак не им се нрави на Хондите,повярвай ми.Вчере пак имаше случай с Хондата на един приятел,D15B2 5ген,nе можел да запали.Вкара си колата от Франция и от там си взел и френски NGK-та.Смених му свещите с японски такива и запали веднага.Повярвай ми по-добре си потърси японско NGK ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Това явно е практика , на майка ми Джаза му сложиха френско ментакис явно ( или се случва ) ЕнГеКа в Бултрако и разхода се вдигна до 7/100 градско , извънградско където и да е !!! Докараха ни пак френски свещи от сервиз на Хонда в Германия , разхода моментално падна до 5.8/100 км извънградско и 6.2 градско ;) Интересно ми е ако й сложим японски ЕнГеКа какъв разход ще даде ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

мерси момчета ;) значи да си търся NGK японски ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

мерси момчета :blink: значи да си търся NGK японски :offtopic:

<{POST_SNAPBACK}>

Този магазин дето ти казах, ми го препоръчаха уж че продавали японско НГК :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

мерси момчета :blink: значи да си търся NGK японски :offtopic:

<{POST_SNAPBACK}>

Този магазин дето ти казах, ми го препоръчаха уж че продавали японско НГК :)

<{POST_SNAPBACK}>

и darcosi ми го препоръча ;) значи съм там :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Markony

6 месеца с Дензото...никакви грижи.IK 20..Наистина си заслужават парите!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikicar

При мен IK20 ,IK22,IW24,IW31,IK27 и много други са на цена 28лв./бр. или 112лв. 4те броя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...