Jump to content
Player101

Rover 620 Sdi / 20t2n '94-'99

Recommended Posts

Колеги имам познат с въпросния автомобил и проблема му е следния:По време на движение с изключени скорости(по инерция), оборотите леко подскачат. Не е само за момент а си играят постоянно. Направил съм клипче по време на движение и на място. На място проблема отсъства, при натискане на спирачка също изчезва(вижда се в края на клипа). Сменил е горивен филтър, почиствал е дебитомер(след което по думите му имало подобрение, преди просто са му пропадали до 0 почти). Уредили сме проба с дебитомер от друга кола за утре, за да видим дали ще има промяна. Ако имате съвети или предположения, няма да са излишни :lol: .п.п. клипчетата съм ги качил, ще постна линкове като се обработят

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Не гледах клиповете...Не е от дебитомер със сигурност, не си играйте да го сменяте.Пробвайте първо да изключите EGR-а от играта, ако няма подобрение - проследи проводника на "умната" дюза и напръскай с контактен спрей, където контактува.Ако пак ефекта е нулев, търсиш дефектния проводник / ци / в снопа такива от помпата до компютъра и после пишеш от коя интервенция се е оправила работата. :lol: П.П. Цък.

Редактирано от sebulba

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

EGR-а беше "вън от играта" по време на клипа.Ще почовъркаме останалите опции утре :P:lol:

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз не гледах клипа,щото пише SDI и сметнах,че темата не е за този форум

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Затова съм писал кода на двигателя :lol:

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам Акорд със същия двигател и със същия проблем. Само че при мен оборотите са по-високи около 800 (точно на чертичката преди 1000) и бягат нагоре като съм по инерция. Чел съм и на други места, че е от лош контакт на някоя букса или протрит кабел. Трябва да се проследят всички кабели около помпата и да се почистят клемите. Ако го оправите пишете може и аз да се възползвам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...