Jump to content
Guest kiser

Помош за един новак!

Recommended Posts

Guest kiser

Пичове здравейте-нов съм и нищо не знам за един модел много искам ако можете да ми разясните характеристиките на двигателя има ли някакви често срещани проблеми при колата и колко може да се намери в добро състояние-та колата е Honda CRX D16Z5-като на MYAMOTO-за година някаде колкото неговата предполагам че е около '94. Благодаря ви предварително!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kiser

Пичове здравейте-нов съм и нищо не знам за един модел много искам ако можете да ми разясните характеристиките на двигателя има ли някакви често срещани проблеми при колата и колко може да се намери в добро състояние-та колата е Honda CRX D16Z5-като на MYAMOTO-за година някаде колкото неговата предполагам че е около '94. Благодаря ви предварително!!!

<{POST_SNAPBACK}>

айде бе момчета какво става защо не отговаряте :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Малко трудно тая кола да е 94 година :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kiser

която ще да е-твоята адски много ме кефи-та дай по въпросите-и твойта спецялно коя година е???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Здравей относно твоята кола ти караш CRX 2-ра генерация а те се произвеждат до 1992 година след това е CRX del sol от 1992 нагоре мисля че беше до 1997 :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kiser

аха мерси за инфото-а сега по самите горни въпроси моля ви

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

<{POST_SNAPBACK}>

Ето в тези теми можеш да намериш отговори на въпросите ти :blink: :

http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=268

http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=550

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

която ще да е-твоята адски много ме кефи-та дай по въпросите-и твойта спецялно коя година е???

<{POST_SNAPBACK}>

Моята е 91 по рама а първоначалната и регистрация е 92.За дефекти е трудно да се говори защото тия коли вече са на по 14,15 години и много зависи как е гледана преди това.За мен това са доста здрави модели,като всяка Хонда,щом за толкова години здраво каране са издържали,и продължават да радват и нас сегашните им собственици :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kiser

много ви благодаря на всички :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...