H22_turbo_Vtec 75 #1 Публикувано 20 Март, 2010 Сменяме мотора на прелюда ми(5ген от 2.0 към х22а).Оказа се, че буксата на компа ми няква 2 редова.Трябва ми букса ОБД1, ако някой има моля да съдейства.В габрово се намираме.По-принцип ще стане ли с буксата и пренареждане на пиновете или трябва да търся преходник. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gospod 4 #2 Отговорено 20 Март, 2010 Принцино става с обд1 букса и пренареждане на пинове,но е голема играчка.Най-лесен е варянта с готов преходник ,но той се поръчва от америка идва за около месец и половина -два и стува 30$+35$доставка. не че за пренареждането ще ти взема по малко,номера е да се навие някой Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
H22_turbo_Vtec 75 #3 Отговорено 20 Март, 2010 Да кажем, че има един набеден за голямата игра.Писах на драгича но май не е онлаин.Ако нямкой има да свирка.0883515587 за габрово става въпрос.другият вариант е направо комп П28 с букса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #4 Отговорено 20 Март, 2010 Аз нямам такива екстри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDPOWER 4 #5 Отговорено 21 Март, 2010 Аз имам преходник от обд2а към обд1.Ако имаш интерес на лични Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове