Guest bedstvieto #1 Публикувано 3 Февруари, 2006 здравейте , наскоро ви открих и слава богу разбрах , че не само аз съм влюбена в колата си . Лошото е , че нищо не разбирам от коли . Имам Хонда Сивик , която нямам намерение да сменям в близките 200 години , защото мра за нея. Проблема е , че искам да я подобря максимално ( въпреки , че май ще излезе множко ) Та бихте ли ми казали къде има такова място и най - важното кой би се наел да направи тази не млада Хонда в не млада кукла ? Благодаря предварително и да ме прощавате , че съм такъв лаик . Поне желание имам .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #2 Отговорено 3 Февруари, 2006 Добре дошъл, обясни малко по-подробно какво искаш да си правиш по колата... силов тунинг, оптичен, или просто да я постегнеш малко. И между другото, пише се Civic, а не CiviK за информацията от профила ти говоря. И като споменах профила, вземи си напиши от кой град си. така улесняваш всички, вкючително и себе си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest raldo #3 Отговорено 3 Февруари, 2006 Емо ,не добре дошъл,а добре дошла.Колежката е влюбена.Добре дошла колежке. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #4 Отговорено 3 Февруари, 2006 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #5 Отговорено 3 Февруари, 2006 Хилоу... Помощ тук, ще получиш ти....и хонделата ти ще лети Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #6 Отговорено 4 Февруари, 2006 Добре дошла там от където никой не си е тръгнал....само за протокола и да ни улесниш....коя година е количката и какво е моторчето.п.п.към останалите - пак ли налитате бре не коли а каишки ви трябват...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #7 Отговорено 4 Февруари, 2006 добре дошла напиши нещо повечко за любовта ти и ще ти помогнем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Harvester_of_Sorrow #8 Отговорено 4 Февруари, 2006 Колежке винаги ще помагаме с каквото можем! А за тунунга при електрониката се обръщаи към МАЛКИЯ БОГ 1net!!! Поздрави и от мен и любовта да прогължава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове