Jump to content
kalinski84

Скоростна кутия

Recommended Posts

И така колеги след като си отремонтирах скоростната кутия (смяна на лагери на първичен вал) се чудя с какво да я затворя.. Силикона Виктор рейнц който е за гарнитури черен на цвят подходящ ли е??Или трябва да е някой по спешъл.. Просто искам да съм сигурен че няма да имам и проблем с някой теч от скоростната занапред?!

Редактирано от kalinski84

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега там няма никакво налягане и прекалено високи температури за това мажи силиконче и не му мисли

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

REINZ ще ти свърши работа. ;) На мен ми е интересно, колко ти излезна целия масраф? :D Че по принцип и аз съм затам...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз в момента вече имам две кутий и двете се оказа че имат за смяна общо по 4 лагера, като 3 те вече ги намерих и са на обща сума 55лв. сега търся големия на първичния вал.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

ами целия масраф ми излезна 90лв за лагерите на първичния вал т.е 2 лагера NSK... единия е 27лв. другия е 63лв. по принцип и този големия не ми беше мн за смяна но го смених.. а другия които смених е от другата страна на вала - е той си виеше като гладен койот....отворих си кутийката, искарах валовете, измих си я доволно с препарат с водоструйката и сега е почти като нова... Сега остана да само да я затворя и да си търся друг двигател на нормална цена... То че ЦРХ е класика си е така но с тия цени на двигатели и то на д-серията... почвам да се изумявам вече....

Редактирано от kalinski84

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...