Jump to content
Guest mafiaboyzclan

момчета удариха ме...

Recommended Posts

Guest mafiaboyzclan

направо не знам от къде да започна! та седя и си гледам как един бус ми тегли черта по колата с гадната си врата и се чудя дали сънувам или нещо халюцинирам! отивам и гледам: бронята до пластмаса, а калника до ламарина, а ТЪКМО Я ИЗВАДИХ ОТ БОЯДЖИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ;):cool::lol:

викам му на тоя давай пари че ти е****м майката, а тоя разправя: ооо, аз работя в центъра и това ми е част от работата! и почва невъзмутимо да си разтоварва стоката! :P на малко беше калабалъка ама един приятел и гаджето ми ме спряха щот се му бях скочил на веждите! а тоя си тръгна и ме заеба. разбира се обадих се на 166 и отидох в 6-то! поне там бяха горе-долу учтиви и ми дадоха протокол след около час. лошото е че нито гледаха колата, нито искаха свидетели, нито ме провериха за алкохол!!! и си мисля как някой ей така може да топне на куките, а ти после доказвай че не си камила ;) и колкото и да не искам да е така welcome to Bulgaria /jungle/ tickets every day!

p.s. GOOD LUCK и умната!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

а значи затова беше пред раионното :cool: и аз имах подобен случаи ;) смотани хора си имаме в държавката :lol: за наи-голямо сажеление :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Ебати много лоша случка :P ПП: ТАЯ ДЪРЖАВА ПОТЪВА :cool::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Ебати много лоша случка :P

ПП: ТАЯ ДЪРЖАВА ПОТЪВА ;)  :cool:

<{POST_SNAPBACK}>

Потъва не ами....имам чувството,че хората ще почнат да се гърмят по улицата само от злоба.Ей тъй щото другия носел по яки кецове примерно.... ;):lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

Така е, скапана държава със смешни шофьори по пътищата! И мене вчера някой ме е ударил, само че после човека си е хванал и си е избягал, а аз го видях чак днеска. Като го мисля ще да е било снощи към 11, може и да е бил някав леко пиян щото ме чукнал директно изодзадзе, там където я оставих имаше място бол, но как ме е целил да ме прасне е това вече не знам! :lol: Абе това нашто Българското си е е*и му майката, добре че преди седмица си направих и каското, че нямам нерви за такива скапаняци! :cool: Ти между другото поне нещо каско-маско имаш ли?! А също верно е трябвало да го праснеш, той от ПТП няма право да бяга, а като те слушам дори не за друго ами защото явно е бил доста нагъл!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest XapBu

споко - не е само в българия така

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

<{POST_SNAPBACK}>

прав си може би и Албания :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

направо не знам от къде да започна! та седя и си гледам как един бус ми тегли черта по колата с гадната си врата и се чудя дали сънувам или нещо халюцинирам! отивам и гледам: бронята до пластмаса, а калника до ламарина, а ТЪКМО Я ИЗВАДИХ ОТ БОЯДЖИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ :cool:  :lol:  :lol:

викам му на тоя давай пари че ти е****м майката, а тоя разправя: ооо, аз работя в центъра и това ми е част от работата!

<{POST_SNAPBACK}>

Ебаси, човече, ти си най-спокойния човек който съм виждал :lol:

Не искам да си представям какво щеше да му се случи на този ако го бях видял това и копелето вместо да подходи като мислещ човек след това ми отговори така. Даже се ядосах на наглостта му докато ти чета поста :D Защо не си викнал КАТ, трябвало е да му запишеш номера! Поне малко от малко да му направиш спънки, защтото за този явно това е ежедневие със служебния Бус.

За съжаление е пълно с такива дребни хора по улиците. Кара буса и целия свят му е крив и ако може мъсти на всички, че е червей :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest XapBu

<{POST_SNAPBACK}>

прав си може би и Албания :cool:

<{POST_SNAPBACK}>

първо поживей извън българия, в някой по-големичък и задръстен с коли град - после ще си говорим :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

май само каското те спасява в тази ситуациа :cool: Както каза Demon, трябвало е да викнеш КАТ и да запишеш номера, така поне можеше да се опиташ да си възстановиш щетите от неговата Гражданска Отговорност.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

май само каското те спасява в тази ситуациа  :cool:

Както каза Demon, трябвало е да викнеш КАТ и да запишеш номера, така поне можеше да се опиташ да си възстановиш щетите от неговата Гражданска Отговорност.

<{POST_SNAPBACK}>

и със сигурност въпросния щеше да си отнесе и акт, а това за един професионален шофьор си е като крачка към оставането без работа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

май само каското те спасява в тази ситуациа  :D

Както каза Demon, трябвало е да викнеш КАТ и да запишеш номера, така поне можеше да се опиташ да си възстановиш щетите от неговата Гражданска Отговорност.

<{POST_SNAPBACK}>

абе трябваше :lol: писна ми от такива е са си карам по сливница и точно след шела закъсал некъв камион(предполага се че трябва профисионалист да го кара :lol: )в лентата до най лявата.Спрял без никакво означение за авария добре но трътвам да го подминавам от ляво и тоя(оглеждаше отдолу нещо)се дърпа 2 м. назад продължавайки да гледа некъде си.Скок на спирачките след мене (аз бях 1 кола ) още 20 коли -кво мазело щеше да стане. :cool: сори че разводнявам темата ма ...........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan

направо не знам от къде да започна! та седя и си гледам как един бус ми тегли черта по колата с гадната си врата и се чудя дали сънувам или нещо халюцинирам! отивам и гледам: бронята до пластмаса, а калника до ламарина, а ТЪКМО Я ИЗВАДИХ ОТ БОЯДЖИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ :blink:  :blink:  :(

викам му на тоя давай пари че ти е****м майката, а тоя разправя: ооо, аз работя в центъра и това ми е част от работата!

<{POST_SNAPBACK}>

Ебаси, човече, ти си най-спокойния човек който съм виждал :(

Не искам да си представям какво щеше да му се случи на този ако го бях видял това и копелето вместо да подходи като мислещ човек след това ми отговори така. Даже се ядосах на наглостта му докато ти чета поста :( Защо не си викнал КАТ, трябвало е да му запишеш номера! Поне малко от малко да му направиш спънки, защтото за този явно това е ежедневие със служебния Бус.

За съжаление е пълно с такива дребни хора по улиците. Кара буса и целия свят му е крив и ако може мъсти на всички, че е червей :P

<{POST_SNAPBACK}>

абе то аз му записах номера и после го обадих на куките. че му треснат акт споко! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Emo

<{POST_SNAPBACK}>

прав си може би и Албания :blink:

<{POST_SNAPBACK}>

В рамките на два месеца на два пъти са ми удряли колата докато е била паркирана. Живея доста далече от Албания както е видно, но леваци по цял свят бол. На пролет имам да оправям две брони и малко от предния калник. :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

първо поживей извън българия, в някой по-големичък и задръстен с коли град - после ще си говорим :blink:ами живял съм 10г. зад граница и знам как е но тук става въпрос за каръщина.и голямо дебилоочие :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

хе-хе при мен в рамките на 2 месеца, винаги в паркирано състояние ми чукнаха колата 3 пъти на един и същи калник, на едно и също място :( Първия път едно 2 годишно хлапе стовари камък по-голям от него, оправих я ;) Втория път една патка на заден ход спря в същия калник - айде пак при бояджията :P Третия път при вдигане с паяк ме удариха със закачалката (пак там) :(:blink: има и четвърти път - след черната серия преди 2г сега на абсолютно същото място пак съм застърган :D:(:(мисля да я карам на поп да поръси калника със светена вода (само да не изгние вече) :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

мисля да я карам на поп да поръси калника със светена вода (само да не изгние вече) ;)

<{POST_SNAPBACK}>

той кита не гние ;););) .що не помислиш да си смениш калника може да е от него.цялата ти орисия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

мисля да я карам на поп да поръси калника със светена вода (само да не изгние вече) ;)

<{POST_SNAPBACK}>

той кита не гние ;););) .що не помислиш да си смениш калника може да е от него.цялата ти орисия

<{POST_SNAPBACK}>

Може котка да го е препикала ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Furious

Хора да ви се оплача и аз , преди 2 седмици ме отнесоха и мене . Един смешник от Добрич мина на червено и ме удари почти челно . Като го питах как може да минава така , той ми каза че просто си мислел че е зелено. До тук добре бях много нервиран ама все още се сдържах ,но чашата преля когато доидоха ченгетата и тоя им каза че аз съм минал на червено - как не го пребих просто не знам . Хубавото е че накрая все пак истината излезе наяве и оня си тръгна с акт.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Хора да ви се оплача и аз , преди 2 седмици  ме отнесоха и мене . Един  смешник от Добрич мина на червено и ме удари почти челно . Като го питах как може да минава така , той ми каза че просто си мислел че е зелено.

До тук добре бях много нервиран ама все още се сдържах  ,но чашата преля когато доидоха ченгетата и тоя им каза че аз съм минал на червено - как не го пребих просто не знам .

Хубавото е че  накрая все пак истината излезе наяве и оня си тръгна с акт.

<{POST_SNAPBACK}>

ето затова съм с две раце за камери на всички (ако е вазможно)светофари ;)

хем ще се замислят всички тъпаци които минават на червено ;) хем при евентуален инцидент , ще е много по лесно доказуемо кои е минал на червено ;) но дали ще го доживея да го видя ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

Хора да ви се оплача и аз , преди 2 седмици  ме отнесоха и мене . Един  смешник от Добрич мина на червено и ме удари почти челно . Като го питах как може да минава така , той ми каза че просто си мислел че е зелено.

До тук добре бях много нервиран ама все още се сдържах  ,но чашата преля когато доидоха ченгетата и тоя им каза че аз съм минал на червено - как не го пребих просто не знам .

<{POST_SNAPBACK}>

Е тоя ще да е бил поредния нагал тип - е*аси скапаняка! ;) Абе пичове защо така, сигурно по хондите някъде има магнити, аз карам мойта вече близо месец и имам чувството че наистина поне всеки месец ще имам път към тенекиджия! ;) Няма и 3 дена откакто ме удариха отзад и вчера един заплес замалко да ме удари и отпред. Пуснал си човека спирачката на колата, тя естествено си се движи назаде, аз съм на легнал на клаксона, свиркам мигам - оня нищо! Та зад мене имаше едно ново А4 и успях да дам на зад толкова колкото да не го ударя, а тоя пред мене в последния момент натисна спирачката... Сигурно мина поне 2-3 метра глупака преди да се усети че колата му се движи, ей такива заплеси не знам кой ги качва на автомобили..! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

...........

<{POST_SNAPBACK}>

Как си убедил КАТ, че той ти е отнел предимството?

Абе пичове защо така, сигурно по хондите някъде има магнити, аз карам мойта вече близо месец и имам чувството че наистина поне всеки месец ще имам път към тенекиджия!  ;) 

..............

<{POST_SNAPBACK}>

Пич, не е проблема в Хондите ни, а в малоумниците зад волана. ;) Тъпото е, че всеки един от тези е потенцялен убиец на пътя, а и ламарините не са за пренебрегване ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

абе то аз му записах номера и после го обадих на куките. че му треснат акт споко! :offtopic:

<{POST_SNAPBACK}>

сори че ти кърша хатъра, ама акт тоя няма да види ако ще и турско да стане! не им се занимава на тъпите ченгета и това си е. особено ако имаш каско - пишат в протокола 'неизвестен извършител' и за тях с това приключва твоето дело. виж ако нямаш каско и им звъниш през ден да ги питаш кога ще ти дадат номера на полицата на онзи, може и да си раздвижат угоените задници ... но може и да не ги раздвижат.

мен така ме блъсна преди години един очевидно пиян и избяга, обадих се на КАТ - казаха 'нали се движи колата, елате утре в 11 часа в КАТ Дървеница' където чаках 2 часа на студа (сякаш аз съм виновен) и после като им звънях няколко пъти, последният път най-нагло ми казаха 'ама нали си имате каско защо ни безпокоите нас' и така каското ми го пое, но ми намалиха премията все едно аз съм виновен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan

еми каквото стане пък! както казват "първа бука за наука..." така че следващият път ще знам :blink: иначе аз го запомних тоя! и буса и номера и грозната му муцуна така че пай се :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

еми каквото стане пък! както казват "първа бука за наука..." така че следващият път ще знам ;)  иначе аз го запомних тоя! и буса и номера и грозната му муцуна така че пай се :)

<{POST_SNAPBACK}>

кажи каде е ;) и другата збирка може да я направим при него ;):P:D:blink::blink::offtopic::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

абе то аз му записах номера и после го обадих на куките. че му треснат акт споко! :offtopic:

<{POST_SNAPBACK}>

сори че ти кърша хатъра, ама акт тоя няма да види ако ще и турско да стане! не им се занимава на тъпите ченгета и това си е. особено ако имаш каско - пишат в протокола 'неизвестен извършител' и за тях с това приключва твоето дело.

<{POST_SNAPBACK}>

Не е така. Не могат да напишат протокол без акт срещу неизвестен извършител, защото ти се разписваш под протокола. Ако ти не се съгласиш с това положение, те не могат да го направят. А застрахователите въпреки каското си искат протокол с конкретен извършител, защото Каско застрахователя си взима парите от застрахователя по Гражданска отговорност на другия водач.

И да не му се бачка на някой, няма никакъв избор :blink: А в случая нямаме неизвестен извършител, защото колегата посочва номера на извършителя. От там нататака и застрахователя му по Каско ще ги тормози да намерят виновен, за да си получи обезщетението.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

Колеги не се сдържах и искам и аз да се изкажа по въпроса с "телетата" по пътищата....просто мисля че никой не го интересува от наште управляващи за пътища пешаходци водачи и всичко свързано с транспорта....абе те пешаходците не могат да пресичат как трябва...ама що щото нема нещо от сорта неправилно пресичане 30 евро както е в доста страни....няма контрол над нищо движещо се по пътя и ние колкоти и да псуваме и хвърлям змии нема да се оправи...аз нямам много право да съдя ...ама от край време съм свидетел на адските простотиии..примерно когато блъснаха майка ми...тя идва от главната улица аз седя на другата улица напречно на главната и некъв лунгур завива срещу нея вижда я дава газ до дупка и ПРАС в майка ми при това нарочно .....къф тряя да си????ии калъфа му грозен беше кука :blink: ....каде по пътищата в чужбина(който е бил) примерно сте виждали да юркат крави по главен междуградски път..и като стана лайното и Сивушка са качи на капака кой виновен????е ма разбира се водача!!!....съжалявам за надрънканите простотии ама..... И мисля че ако сами не се опитаме да правим движението по безопасно и правилно.....скоро нищо няма да се промени :)....и се извинявам за адски гадния :offtopic::blink:

Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

абе то аз му записах номера и после го обадих на куките. че му треснат акт споко! :censored:

<{POST_SNAPBACK}>

сори че ти кърша хатъра, ама акт тоя няма да види ако ще и турско да стане! не им се занимава на тъпите ченгета и това си е. особено ако имаш каско - пишат в протокола 'неизвестен извършител' и за тях с това приключва твоето дело.

<{POST_SNAPBACK}>

Не е така. Не могат да напишат протокол без акт срещу неизвестен извършител, защото ти се разписваш под протокола. Ако ти не се съгласиш с това положение, те не могат да го направят. А застрахователите въпреки каското си искат протокол с конкретен извършител, защото Каско застрахователя си взима парите от застрахователя по Гражданска отговорност на другия водач.

И да не му се бачка на някой, няма никакъв избор :( А в случая нямаме неизвестен извършител, защото колегата посочва номера на извършителя. От там нататака и застрахователя му по Каско ще ги тормози да намерят виновен, за да си получи обезщетението.

<{POST_SNAPBACK}>

демоне същата процедура, понеже не исках да ми намаляват моето каско а да си вземат от гражданската на онзи, не исках да се подпиша на протокол с 'неизвестен извършител' и така и не си получих протокол - а без протокол застрахователите ме игнорират тотално.

а на полюцаите тезата за 'неизвестен извършител' беше, че не са присъствали на местопроизшествието и не знаят със сигурност дали този, който аз казвам, че е виновен, наистина е виновен а не си го измислям аз -- и донякъде са прави, представи си, че утре те извикат в КАТ да ти дадат акт, че си блъснал някого във Силистра примерно, дето ти през живота си не си стъпвал във Силистра ... така че след чакане да стане известен извършителя си взех протокола с 'неизвестен извършител' и застрахователите оправиха колата за сметка на застраховката ми

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Ще ви `светна` как няма да ви откажат протокол от КАТ. Когато единият водач напусне мястото на произшествието, но си сигурен за рег. му номер,викаш КАТ на място да се регистрира произшествието ,след което ако дьржиш на "онзи" да му отнемат свидетелството (от 3 до 6м. по закон) задьлжително пускаш жалба до сьответния началник на РПУ,като в нея вписваш рег. номер ,автомобил и т.н. на напусналия участник :censored: Хайде сьс здраве и по добре да няма произшествия!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Най-после и ченге в нашия отбор :censored::(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Че сьм е вярно и то от тези сьс зелените жилетки!Но в това за някой от вас дори може да бьде в "+".Много хора ни мразят когато си вършим работата :) ,но това не значи че и много от нас са си негодници :censored: Хайде без лоши мисли!Тук сме на други вълни :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan

Че сьм е вярно и то от тези сьс зелените жилетки!Но в това за някой от вас дори може да бьде в "+".Много хора ни мразят когато си вършим работата :lol: ,но това не значи че и много от нас са си негодници :censored: Хайде без лоши мисли!Тук сме на други вълни  :)

<{POST_SNAPBACK}>

е добре дошъл. дано се включваш компетентно и на време по въпросите с полисманите, щот от време на време с чешем езиците по техен адрес! :( все пак инфо от първа ръка не е за изпускане ;) нали?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

Че сьм е вярно и то от тези сьс зелените жилетки!Но в това за някой от вас дори може да бьде в "+".Много хора ни мразят когато си вършим работата :lol: ,но това не значи че и много от нас са си негодници :censored: Хайде без лоши мисли!Тук сме на други вълни  :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

аа чичко полицаи :) добре дошъл...и това че си от зелените жилетки не те прави по различен от всички хора :(...лоши мислии тука нема ;) Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

а от где си бре COP? - добре дошъл !!!и имам малко питанки за теб, ама първо треа да докайш , че си от отбора :lol::(:);):lol::censored::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Мен веднъж ме спряха с радар, естествено превишил градската скорост, ама се разговорихме с ченгето за хонди, имал бил и той, по едно време му звънна телефонът (рингтонът разбира се беше форсиращ се двигател), той се заприказва и другото ченге ми вика "аре бегай". Та така... Да са живи и здрави полицаите хондаджии. :bash:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Ченгето е от Плевен!Работя по път Е-83 и 2-35 ако ви говори нещо(Радомирци-Козар Белене )(Ловеч-Плевен).Може и с някой от вас да сме се срещали.И не съм "Чичко полицай" защото съм на 29г. :bash:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Е той пък е на 19 :help: Добре дошъл :D:bash:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...