Jump to content
bau.bg

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ, ЗА ДА ИМАМЕ БЕЗОПАСНИ И СИГУРНИ ПЪТИЩА..

Recommended Posts

Здравейте колеги, с капка надежда мога да съобщя че днес видях на няколко места във Варна да започват работни дейности със рязане на старата и полагане на нова пътна настилка! Едва ли е повод да се радваме вече и да сме спокойни че вече имаме пътища, но пак е някаква утеха.. ! Айде със здраве :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И с'а к'во? Почивен ден - нъцки :) Колко обичаме да ни се трошат колитее!П.С.: Ако някой се чуди, днес е деня, в който трябваше да се проведе второ шествие /понеже предния път всички бяха на работа/

Редактирано от ShEfA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И във Варна беше слабичко поне според мен, макар че казаха че тук е било най-силно, за мен поне не беше кой знае колко срелищно, колоната се разкъса по светофарите, макар и да имаше опити за спиране на движението не се получиха, примерно аз бях в 18:00 на общината, докато намеря място за паркиране, то стана "100" часа....Надявам се да има още и някой друг протест и тогава всичко да е организирано както трябва.пс: krasen-e да го махаш тоя гоуф чак по телевизията те дадаха.пс2: sa8o искам и аз такъв сенник...Поздрави на всички.

Какъв сенник бе?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...