Guest Teos #1 Публикувано 1 Февруари, 2006 Zdraveite pichove parvo se izvinqvam che pisha na latinica no pc-to mi nqma kirilica,vtoro se izvinqvam che ne sam vlizal ot"Здравейте отново! Последно посещение: Mar 17 2005, 08:58 PM" no ne sam v BG a v SP i nqmah vazmojnost.Pichove nqkoi ot vas moje i da ne mi povqrvat no mi lipsvahte...i estestveno moita CRX v BG no momcheta kato vidqh noviq CIVIC i kato sednah v nego...povqrvai te mi...dahat mi sprq ne iskah da izleza ot nego...Momcheta tova e kolata koqto moje da te nakara da jiveesh v neq tova e kolata koqto moje da te nakara da si prodadesh kashtata tova e kolata koqto moje da te nakara da si davash poslednite pari za neq tova e kolata v koq se vlubvash ot prav pogled tova e HONDATA koqto ako edin pat dokosnesh nqma da iskash nikoga da q ostavish.Momche zarekal sam se do 1god. da si kupq tova proizvedeniq na iskustvoto tazi "Mona Liza" nemoga da spq nemoga da ne mislq za neq OBICHAM q...tova iskah da napisha zashtoto znam che drug nqma da me razvere kato vas.Prodaljavaite taka FENOVE Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #2 Отговорено 1 Февруари, 2006 тиси истински фен пожелавамти го Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Teos #3 Отговорено 1 Февруари, 2006 Zdraveite Momcheta izvinqvam se che pisha na latinica znam che ne e priqtno no pc-to mi nqma kirilica i se izvinqvam che ne sam vlizal ot "Здравейте отново! Последно посещение: Mar 17 2005, 08:58 PM" no ne sam si v BG"lipsva mi samo bratmi tatko i moita CRX" a v SP.Iskam da vi kaja che vidqx,pipna sednax i pochustrvah noviq CIVIC povqrvaite mi momcheta tova ne e za hora s slabi sarca tova e kolata mechta tova e kolata koqto moje da ti spre daja,tova e kolata koqto moje da te nakara da si prodadesh kashtata,da si dadesh poslednite pari tova e kolata koqto mojesh da se vlubish ot prav pogled tova e HONDATA koqto edin pat kato dokosnesh nqma da iskash da se razdelish poveche ot neq nqma da iskash da q zagubish predi da si q spechelil...Momche zarekoh se do godinka da si q kupq che mira ne mi dava ne spq ne qm ne jiveq a samo za neq mislq den ne minava bes da q pogledna tova e shediovar tova e prosto novata "Mona Liza" ops...сега го видях...следващият път обещам на БГ.Това е момчета просто исках да го споделя с някой когото би ме разбрал а тук които и да го прочете би ме разбрал За сега стига от мен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #4 Отговорено 1 Февруари, 2006 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #5 Отговорено 2 Февруари, 2006 Тука още чакаме да ги изкарат официално в магазина. Да се връщаш бързо с един нов сивик, да отсрамиш клуба. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #6 Отговорено 2 Февруари, 2006 Еееееее, верно се загуби бе човек. Много гот че си се сетил пак за нас. Благородно ти завиждам за изживяването колега п.с. Няма значение от кога не си влизал, винаги ще си останеш част от клуба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #7 Отговорено 2 Февруари, 2006 поздрави от всички нас и да се върнеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest techobg #8 Отговорено 2 Февруари, 2006 Поздрави и от мен................не 4е се познаваме(защото аз съм от скоро),но наистина мисля 4е си един наистина достоен 4лен на този фен клуб.........Наистина ти пожелавам тази "МОНА ЛИЗА"Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #9 Отговорено 3 Февруари, 2006 Това, че не си влизал във форума е без значение. Важното е, че Хондите все още са ти на сърцето - рано или късно се вижда кой е истински фен и кой е "кисел гъзар" Пожелавам ти да си купиш в най-скоро време един чисто нов Сивик 8-ма генерация, само гледай покрай Сивика да не забравиш за CRX-а, защото може да е дърт, но в никакъв случай не е за изхвърляне Нали знаеш, колата е като жената - с нея е зле, но без нея е още по-зле Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #10 Отговорено 3 Февруари, 2006 (Редактирано) Saludos cordiales amigo y que vuelvas pronto en Bulgaria Редактирано 3 Февруари, 2006 от Tino Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Teos #11 Отговорено 1 Юни, 2006 Благодаря на всички ви.Много се радвам че има хора които ме помнят.И да наистина истинският ФЕН е фен до гроб.Колкото за CRX-a това някои от нас може ли да го забрави а? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #12 Отговорено 2 Юни, 2006 Абе мен ме е страх да се сдобия с Х.... знам че ще се стана един от ВАС и ме е шубе Да не си в БГ вече? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #13 Отговорено 2 Юни, 2006 Абе мен ме е страх да се сдобия с Х.... знам че ще се стана един от ВАС и ме е шубе Да не си в БГ вече? <{POST_SNAPBACK}> не бъди толкова плашлив мятай се на един голям Х и айде у кереча Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #14 Отговорено 2 Юни, 2006 Абе мен ме е страх да се сдобия с Х.... знам че ще се стана един от ВАС и ме е шубе Да не си в БГ вече? <{POST_SNAPBACK}> не бъди толкова плашлив мятай се на един голям Х и айде у кереча <{POST_SNAPBACK}> А така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nia #15 Отговорено 2 Юни, 2006 Благодаря на всички ви. Много се радвам че има хора които ме помнят. И да наистина истинският ФЕН е фен до гроб.Колкото за CRX-a това някои от нас може ли да го забрави а? <{POST_SNAPBACK}> Браво приятелю Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове