Jump to content
Guest Kid Android

Заварка на алуминиеви джанти

Recommended Posts

Guest Kid Android

Здравейте!Имам готини алуминиеви 15-ки, ама едната е счупена по дължина, около 1/3 от джантата (тъп инцидент по здравите ни пътища :( ). Знае ли някой къде могат да се заварят и после как да си ги шлайфам и евентуално хромирам, че идва пролет, а с тия железарки, дето съм сега - на нищо не прилича Хондака?И, въобще, заслужава ли си операцията (като $) или ще излезе като да си купя други, втора употреба?10х предварително за мненията!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

как да ти каже някои каде :( като не си написъл от кадеси :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

Здравейте!

Имам готини алуминиеви 15-ки, ама едната е счупена по дължина, около 1/3 от джантата (тъп инцидент по здравите ни пътища  :( ). Знае ли някой къде могат да се заварят и после как да си ги шлайфам и евентуално хромирам, че идва пролет, а с тия железарки, дето съм сега - на нищо не прилича Хондака?

И, въобще, заслужава ли си операцията (като $) или ще излезе като да си купя други, втора употреба?

10х предварително за мненията!

<{POST_SNAPBACK}>

Питай колегите от Русе. Зад хотел Рига има един майстор който може да ти свърши всички тези манипулации + полиране, боядисване и каквото се сетиш..... но за пари немога да ти кажа нищо но, определено са земни цените. Щом от Разград колеги ходят при него занчи си струва. :( Редактирано от NCN

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

В София съм посещавал следното място:Т-образното кръстовище на Тодор Каблешков и Костенски водопад (там, където 76 завива, за да си стигне до обръщалото), има гаражни врати, табелка "Заварки на цветни метали" и правят джанти всякакви. 20 кинта ми струваше заварка един брой, 10-тина сантиметра дълга и права.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Kid Android

как да ти каже някои каде :blink: като не си написъл от кадеси :blink:

<{POST_SNAPBACK}>

Здрасти, Ма4о! К'во да ти кажа? Ако ти кажа, че сме се виждали при тебе на стадион "Славия" преди около 2-3 месеца: син Сивик, 1.5, беше му паднал акумулатора и си говорихме за проблема с инвалидните, може и да разбереш откъде съм :())

Сега, като се изяснихме (сори!), имаш ли някаква идея не само къде да заваря джантата (щото Виктор ми отговори - 10х!), ами и как да я хромирам (съответно да махна покритието на другите и също да ги "лъсна") и въобще заслужава ли си усилието, или да купувам някои "второупотребки" за тия пари?

Поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

Да бе тва с хромирането и мене много ме кефи :blink: аре който знае да казва !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

как да ти каже някои каде :( като не си написъл от кадеси :blink:

<{POST_SNAPBACK}>

Здрасти, Ма4о! К'во да ти кажа? Ако ти кажа, че сме се виждали при тебе на стадион "Славия" преди около 2-3 месеца: син Сивик, 1.5, беше му паднал акумулатора и си говорихме за проблема с инвалидните, може и да разбереш откъде съм :())

Сега, като се изяснихме (сори!), имаш ли някаква идея не само къде да заваря джантата (щото Виктор ми отговори - 10х!), ами и как да я хромирам (съответно да махна покритието на другите и също да ги "лъсна") и въобще заслужава ли си усилието, или да купувам някои "второупотребки" за тия пари?

Поздрави!

<{POST_SNAPBACK}>

:D да ти кажа много не съм се интересувал от хромиране :blink: но ще поразпитам за какви пари става въпрос :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

За хромиране по-добре забравете. Имам няколко примера за много похарчени пари и съвсем незадоволителни резултати. Полирането е доста по изгодно икономически, 40-70лв. бр. зависи от релеф, профил или както се казва. Ако нямаш намерение да се качваш на голям цол, най-добре си купи нови :blink: За 13ц. 100-110лв.бр. уникални красоти :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

най-добре новичувал съм, че в маргел заваряватна песъкоструйка се почистват и после прахово боядисване и изпичане в камера му е майката - питайте prelude за повече детайли на неговите как ги направи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

да знам, сервиза е в горна баня. тел май беше 8570796. А за пари трябва да видят джантата за да ти кажат. Иначе ще ти я направят като нова дори да я няма половината :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...