Jump to content
PARADOX_sf

Лагери или гума

Recommended Posts

Здравейте.Става дума за Сивик 92, имам една странна дилема. Купих си компелкт унибали за окачването, към комплекта има дори долния захват на предните и задните амортисьори към носачите. Да сложа ли и там лагер или да оставя гумата за да не се разцепи купето? От една страна амортисьора ще е единственото плаващо звено в системата и на теория би трябвало да му все тая на какво е закачен. От друга страна след като преди години бях поставил пълен полиуретанов комплект возията на колата дори със стандартните амортисьори стана отвратителна по отношение високата скорост на амортисьорите. Т.е. на малките неравности блъскаше, но не знам до колко това бе афектирано само от тампоните на амортисьорите и до колко от всички други.Давайте мнения.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

лагерите наистина натоварват повече, но тракане и блъскане има само като има хлабини ... замисли се за лагерите на главините по-скоро ще ти се разскърцат шевовете и евентуално те ще поддадат - но няма причина да не сложиш тия на амортесьора по интересния въпрос е от къде и за колко взе лагерите ? и на какви размери ? аз търся два специфични тип накрайник и един на фланец за челен монтаж, но до сега не съм ги намерил ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

лагерите наистина натоварват повече, но тракане и блъскане има само като има хлабини ... замисли се за лагерите на главините по-скоро ще ти се разскърцат шевовете и евентуално те ще поддадат - но няма причина да не сложиш тия на амортесьора по интересния въпрос е от къде и за колко взе лагерите ? и на какви размери ? аз търся два специфични тип накрайник и един на фланец за челен монтаж, но до сега не съм ги намерил ..

тука продават едни средна хубост http://tuning-parts.bg/browse/category/id/117/http://tuning-parts.bg/browse/category/id/118/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

малко им е постна информацията, но цените поне са поносими ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оффф, питах за нещо конкретно вие почвате да разстягате философии. Като ти чета коментара съм почти си гурен, че дори на полиуретан не си карал. Тия приказки със шевовете съм ги слушал и не за това питам.Ами по-интересния въпрос е не моя а това от къде съм взел лагерите, купих ги от Тайван! И понеже е тръгнало аз да ви отговарям, давам жокер, че тия с месинговите сърцевини НЕ стават.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как да ти го обясня по-просто ? Амортесйора ти има нужните степени на свобода и лагера няма да промени нищо, освен ако болта не ходи в него ... ако искаш да се изфукаш с лагерчетата, които си си купил - ок , ако искаш отговор на въпроса ти - дал съм ти го ! Тоя лагер не определя критично натоварване върху купето - тия на носачите - определят .. да обяснявам ли защо или си грамотен ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...