Jump to content
Guest REDPOWER

За сивата Honda

Recommended Posts

Guest REDPOWER

Здравеите на всички HONDA манияци,аз съм нов в този форум и разбрах за него едва в Събота на Бужуриште и не мога да повиярвям,че има такива манияци на HONDA.Интересуваме как се казва момчето сьс сивия сивик в този фором,и смятате ли тази година да се направи HONDA сьбиране.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Виктор се казва(м). :angry:Наистина е крайно време за една срещичка и скоро ще се организира, само да пооправим времето. :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

Виктор се казва(м). :angry:Наистина е крайно време за една срещичка и скоро ще се организира, само да пооправим времето. :(

Оооо, и си се дърпал и си траеш ?Ела бе пиле - да ти дам назаем две 14" сликове - като ще се дърпаш поне да ни отсрамиш !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

...да ти дам назаем две 14" сликове...

вече 15" ще му трябват :angry:Иначе гледам се дърпат с 13" на водещите колела и 15" на другите с лет(н)и джанти

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Аз само ходих да гледам, споко, не съм спортист. :( А и с тоя двигател едва ли ще постига сериозни успехи. :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Значи Виктор се казваш аз съм момчето с червената Хонда с белите джанти дано си спомниш.а за сабирането дано е по скоро да видия хората какви бебчета са си купили и направили.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

и направили.

И изправили. Мойта в момента я изправят щото. :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Какво да сьм изправил ,че не мога да те разбера(май не се сешташ за коя кола става на вапрос).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Аз само ходих да гледам, споко, не съм спортист. ;) А и с тоя двигател едва ли ще постига сериозни успехи. :angry:

Олимпийският принцип - важно е участието, не победата!Можеш да вземеш приза в категория "най-малко гориво, изгорено за 400 метра ускорение" :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Какво да сьм изправил ,че не мога да те разбера(май не се сешташ за коя кола става на вапрос).

Сещам се идеално, просто се бъзиках, защото моята кочина в момента пребивава при тенекиджията. :(

Можеш да вземеш приза в категория "най-малко гориво, изгорено за 400 метра ускорение" ;)

Абсолютно. :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Дано стане добре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

Аз само ходих да гледам, споко, не съм спортист. :( А и с тоя двигател едва ли ще постига сериозни успехи. :angry:

Мощността не прави нищо без сцепление ;-)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Дай ми ги тия сликове бе мирославе. Не ше ни отсрама ами...Аз на 1-ва копам кат идеот! Проблема е че трява да тръгна във втек обороти, а те са над 5200...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic 1.5 cx

абе да си призная от много време се каня да отида ама не знам с моето двигател4е да не стана за смях. аз сега уж го праих малко ама о6те може. а и трябва да се разработи още малко 4е скоро сменях сегменти и .... А да ви помоля да ме осветлите: кога са събиранията не божурище и още ли правят нелегалните гонки на околовръстното при Бояна и кога.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

Дай ми ги тия сликове бе мирославе. Не ше ни отсрама ами...Аз на 1-ва копам кат идеот! Проблема е че трява да тръгна във втек обороти, а те са над 5200...

Ами защо не направиш опит да тръгнеш просто от 3000 - след като буксуваш безумно ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Ами защо не направиш опит да тръгнеш просто от 3000 - след като буксуваш безумно ?

Аз и от 2000 ги пиля 15"-ките, за вас не знам. Един LSD ме оправя обаче!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

абе да си призная от много време се каня да отида ама не знам с моето двигател4е да не стана за смях. аз сега уж го праих малко ама о6те може. а и трябва да се разработи още малко 4е скоро сменях сегменти и .... А да ви помоля да ме осветлите: кога са събиранията не божурище и още ли правят нелегалните гонки на околовръстното при Бояна и кога.

Пич на Божурище се сьбираме всеки петьк,сьбота и неделия от 17:00 часа а на Бояна всеки ден,но наи-вече в петьк и сьбота кьм 10:00 чеса

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Що ли? Еми щотото ше тръгна като някоя баба. Въпреки пилажа пак тръгвам по-добре отколкото ако тръна на 3000рпм.Дай сликовете ве.Ако някой види черна Хонда Сивик 5-та ген Хетчбек на божурище да се обади. Редактирано от PARADOX_sf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest IVOHONDA

ТИЯ СЛИКОВЕ 14 ЦОЛА КОЛКО СА ВИСОКИ И ШИРОКИ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

А какво ще рече сликове и LSD?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Слика обикновено е гладка гума. При достигане на оопределена температура става много мека и буквално почва да се лепи по асвалта.А LSD е Limited Slip Diff. Абе диференциал с повишено вътрепно съпротивление. Или по-просто казано не въртиш само една гума а 2... Тва ти дава по-добър старт и стабилност в завой.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

AAxa, ok.10x za otgowora, naistina nqmah ideq kakwo e towa :plane: Zna4i taq gume ima po4ti idealnoto sceplenie s pytq, no dokolkoto razbiram samo na suh pyt?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

А Магнум я кажи как можем да се сдобиеме с LSD? :plane:;););) ама не наркотиците Викторе ;)

Редактирано от Naughty

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

как можем да се сдобиеме с LSD? :plane:

Синтетичните наркотици са особено нелегални. Както и останалите де. ;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

А Магнум я кажи как можем да се сдобиеме с LSD?

Новите струват повече от колата ми. Та шанса ти е да намериш в някоя морга

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Aми кажи ми как да проверя дали има ЛСД хондичката???Тези нашите телевизорите имат ли ЛСД производствено?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Съмнява ме да имате.Иначе има много прост начин. Дигат се двигателните колелета и се освобождава от скорост. Врътваш едното по посока часовникова стрелка например и ако другото се върти така, а не в обратна посока си с LSD. Но мене лично ме съмнява.За модели които съм сигурен, че имат са Прелюд 2,2 втек, Анкгийския Сивик 1,8ВТИ 169 коня, Интегрите тия с 4-та фара и по-новите (поне за топ версиите им), Сивик Тайп Р и май всичките модели Тайп Р си имат...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

Съмнява ме да имате.Иначе има много прост начин. Дигат се двигателните колелета и се освобождава от скорост. Врътваш едното по посока часовникова стрелка например и ако другото се върти така, а не в обратна посока си с LSD. Но мене лично ме съмнява.За модели които съм сигурен, че имат са Прелюд 2,2 втек, Анкгийския Сивик 1,8ВТИ 169 коня, Интегрите тия с 4-та фара и по-новите (поне за топ версиите им), Сивик Тайп Р и май всичките модели Тайп Р си имат...

Само някои шперове могат да се проверяват по този начин.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Ай че говорите за диференциали, кажете при мен защо се получава следното : Като реша да изпомпам малко повече мощ от колана за да завърти точилцата, точно 15 см след лявото - забуксува и дясното ???? :o Имам разлика в налягането на гумите или се включва някфа джаджа ???Мерих си точилцата - и двете са на 2.1 атмосвери ... ;) Просто като поискам да тръгна с към 4000 оборота - 15 след лявото - буксува и дясното ???? :D:D:D:D;) Кажете ми - нормално ли е това ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Еми ако е на сух асвалт можеби.Пробвай да намалиш сцеплението на едната гума драстично и се пробвай да тръгнеш тогава.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Парадокса правилно ти го каза - виж вкарай едната гума в кал, или стъпи на пясък, другата на сух асфалт, и тръгни с малко повече обороти.Ако си с обикновен диференциал, гумата в калта ще забоксува и колата няма да тръгне. Ако си с LSD, ще забоксува и другата гума, на сухото.Само че по-леко с тези експерименти да не скъсаш каре или някоя друга скъпа повреда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...