Jump to content
stanchevvv

Дарителски кампании...

Recommended Posts

Започвам с това , че на никой не пожелавам да му се случва в живота да организира (за свой близък или приятел) или за него самият организират животоспасяваща дарителна кампания! Деликатна е темата , защото всеки един от нас е склонен да помогне в един момент за плащането на "непосилните за семейството" такси за лечението. Само , че малко се разминават моите разбирания за "непосилни за семейството" пари с действителността. Един мой приятел наскоро катастрофира тежко , от 1-2 месеца е в будна кома :) наистина ми е много мъчно за него , но сега виждам , че се е организирала кампания за дарения, нужни са 80 000 $ за животоспасяваща интервенция в Израел. Всичко е точно , само , че повярвайте ми , това не е "непосилна за семейството му сума". Както семейството му , така и роднини има които разполагат с тези пари при всички положения...Моето питане е , защо се правят кампаниите? За да е по-леко на семейството с плащането или защото наистина не могат да си го позволят..?Друг пример , даже във форума имаше една кампания където бяха нужни 30 000 лв или евро (не съм сигурен) , но колеги , не мислите ли , че в днешно време с всичките възможности за заеми при една такава ситуация не бихте правили всичко възможно , за да започне лечението по-бързо и да осигурите средствата сами ? В крайна сметка бедата е за семейството (колкото и коравосърдечно да звучи) и ако те не направят всичко по силите си ,за да спасят свой близък , народа ли е длъжен да го прави? Не ангажирам никой с моето мнение и виждания върху нещата , просто ми е интересно само аз ли мисля по този начин ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...