1van 0 #1 Публикувано 10 Март, 2010 здравейте колеги!предлагат ми изгодно гуми Пирели П400,но нямам никакви наблюдения над тях!прочетох в един форум,че са доста твърди.Някой карал ли е с такива или да има наблюдения над тях?Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mr_petroff 1 #2 Отговорено 11 Март, 2010 Ако става дума за P400Aquamile , много добра гума за кола на 14'' с височина 60/65/70 , и мощност до към 120 к.с. и не много тежък автомобил , с една дума среден клас . Добро поведение на сух и мокър асфалт , добра износоустойчивост .Общо взето всичко зависи от автомобила и стила на каране . За едни и същи гуми съм чувал коренно противоположни мнения , ама то и задкормилните устройства са много различни , така че... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fozi 2 #3 Отговорено 3 Април, 2010 здравейте колеги!предлагат ми изгодно гуми Пирели П400,но нямам никакви наблюдения над тях!прочетох в един форум,че са доста твърди.Някой карал ли е с такива или да има наблюдения над тях?Благодаря!Гледай кога са произведени :D4 числадават година+седмица на пройзводство !!Трябва да са нови ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #4 Отговорено 3 Април, 2010 (Редактирано) Ако става дума за P400Aquamile , много добра гума за кола на 14'' с височина 60/65/70 , и мощност до към 120 к.с. и не много тежък автомобил , с една дума среден клас . Добро поведение на сух и мокър асфалт , добра износоустойчивост .Общо взето всичко зависи от автомобила и стила на каране . За едни и същи гуми съм чувал коренно противоположни мнения , ама то и задкормилните устройства са много различни , така че...4-те цифри(не числа) са всъщност първо седмицата и после годината на производство,не обратното.това форума на Фози ли е вече,че гледам не си подминал тема в която да не изкажеш компетентно мнение?у вас ли си си,какво става?тамън ще натрупаш 50-те поста да си продадеш боклуците и ще те изхвърлят от форума.да знаеш,така не се прави Редактирано 3 Април, 2010 от prelude Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове