Jump to content
Guest d15b2

Хонда събиране във Варна

Recommended Posts

Guest d15b2

Може и да не съм избрал правилното място за тази тема, пук може и да не съм видял някаде извинявайте за което.(още съм нов в този форум). А въпроса ми е правите ли събиране на варненските хонди и ако да кога и каде, а ако не заще пък не? :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

Здрасти пи4 :angry:аз съм един от малкото потребители тука, които сме от варна.за сега не сме правили събиране с колегите от форума.Имах щастието лятото (17.08) да бъда на една от срещите в софия, на която се запознах с доста от членове на клуба!но ако имаш идея, сподели я и си мисля 4е отзвука няма да закъснее!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

ние с теб маий сме се виждалипод аспаруховия мост, аз съм с русенския сивика иначе за идеи....ми незнам, ама из града има доста хонди, незнам обаче колко човека има тук от варна

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

мдаа :angry:аз съм...ти доста и подпалваш гумите на твойта :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

само понякога, иначе си я пазя:angry:Много е буина

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

И аз съм ЗА! среща във Варна защото бйдеики от този град ми се явява трудно да отида до София за среща, така 4е мойем да си направим и ние малка срещичка!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

ето до тук сме към 4 човека:plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

Ami ne dawate konkretna oferta za sre6ta? Ili 4akame da syberem o6te hora?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

то мене ако пиате и 4ма сме достаъчно като за първи пъта за дата тябва да е някоя събота иил неделя виж за мястото някой друг да предложи :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

Predlagam Sledwa6tata nedelq - 02.05 sledobed!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

Predlagam Sledwa6tata nedelq - 02.05 sledobed!

Аз съм съгласен само да изберем място.май ще има представители на почти всички модели :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

Amiii znam li kade 6te mojem da syberem nqkolko takiwa krasawici:) - nparimer predlagam poligona na "Po4iwka" - t.e. predi slizaneto kym plaja.? Ako imate drugi idei.....?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

aми можем и на лукоила да се съберем то ако е през деня няма да има другисамо че ако е на полигона някой ще може ли да ме води до там че не знам къде е :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

Ама ние с теб маи само си "чатим" тук :D. Други няма ли да се включат към тази "мащабна" акция?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

хей мом4ета и аз съм за среща, но тази събота и неделя ме няма в града :Dиначе сме няколко агентите, които ще дойдемединия представител е Сивик 5Ген ВТИ седан......добра машинка

Редактирано от emko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

ами тогава да го отложим ако искате за другата седмица?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

Posledno? Koq sedmica i kade?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

Аз предлагам на 09.05 да се организираме....има още време, но така ще може да се разнесе новината

Мисля, 4е ще мога да уведомя доста хора. А за мястото мисля, 4е не е проблем: почивка, полигона над гагарин, паркинга на пикадили (над болницата). На мен последното най ми харесва :) щот в неделя ми са струва 4е няма да има много коли

Има още време за вземане на решение

Редактирано от emko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

Аз съм за почивка ,или Гагарин, защото мисля че все пак ще има хора дори и в неделя в Пикадили(иначе ми е най-близко). А от друга страна посе от по4ивка може да слезем надолу към плажа за по 1 бира!?! Иначе нямам нищо против да се състои на 09.05!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

Хей , има и още маниаци.... :) които ще доидат на сбирка , само да се уто4ни кога и къде ...аз 4ух нещо за тази неделя ...но не знам дали е верно....4е то София е дале4ко ;) ....аз работя в Сл.Бряг но ще доида 100%

Редактирано от DjSprite

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

taia nedelia 6te sme samo dvama mai taka 4e ako iska6 ostavi za drugata sedcmia da ne se razkarva6 ot slun4ev briag, ama puk ako ima6 zelanie ela:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

То аз така или ина4е ще се прибирам ..4е мисля да продавам автомобила :) , има един пи4 които се интересува ..та да я види ...но за другата неделя пак ще дойда има и още един фен с мен ...така 4е от моя страна броите 2ма ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda
:) И да направите снимки - както подобава :P;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

DJ Sprite, къде си на сл.бряг?защото аз имам често работа в несебър и мой и там да се скиваме.на мен Дидо ми каза за тебе и твой приятел - фенове на хонда:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

OK тази неделя сме от 17.00 май само 2ма засега пък за другата колкото могат пове4е да дойдат, толкова по-добре!!!! м/удругото тъкмо се връщам от Несебър, ако знаех можеше да мина :)ДА конкретизираме - Полигона на почивка от 17.00 тази и другата неделя! (02.05 и 09.05). Пък ако някои има и готино апарат4е да носи че аз мога да снимам само с телефона си ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Пратил съм ви стикерите :) KUDOS ще ги получи утре :) При нас се раздават само на срещи,така че организирайте си срещата и само на присъстващите ги слагайте. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

gotowo 10x mn Type-R !!!6te razlepim na prisystwa6tite

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

ade da go napravim na nesebur ili tam nqkade i ot qmbol shte se vkiuchim nqkolko hondi .neka doidat ot kadeto iskat ima fenove ot cqla bg.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

Аде друг път да го направим в Несебър.Нека 1 път поне се съберем Варна и да се видим кой сме пък нататък ще организираме нещо по-мащабно!Последно 17.00 на 09.05 на полигона на Почивка!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Извинете ме ако обидя някой , но нали все пак трябва и да се съобразиме с всички , а не всеки да казва къде му е удобно и да се мъче да го направи максимално най-близо града си или до където му е удобно.Направете първия път във Варна,да положите основата , пък после като се опознаете ще се срещата където ви падне :) Обаче сте големи късметлии , моренце :) яко , както вика Жоро от Почивка - " Почивка е гот селце ! " :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

...Ок ще се видим там , имам и диг. апарат ....споко :) , та да покажем 4е сме истински :) Ако някой идва в Сл.Бряг ...да се обажда ..аз съм в диско Лазур.....отнася се до вси4ки :) ...0889664725

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

Aз тази неделя май ще бъда без кола така че няма да мога да присъствам :angry: ако някой може да ме вземе с него, за морална подкрепа ще съм благодарен :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos
Отговорено (Редактирано)

Значи и аз съм там ако е от 17 ч. на 09.05.От София съм но писах вече че ще се мотам в района.Ако има фенове на Рали спорта да идват на планинско Търговище.В неделя от 9ч.

Редактирано от Hronos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

d15b2 - разбира се че ще те вземаем с нас - само прати съобщение или звънни да се разберем за неделя.А пък Хронос - зна4и те 4акаме и теб. Там ще сме!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

14 коли като за 1ва среща мисля че е добро постижение!!! Подробен снимков материал утре!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Уау, само така! Тук на някои срещи и толкова не идват. Zzz Чакаме снимките. Zzz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Ей много sorry че неможах да дойда но в Търговище свършихме чак около 16ч.Имахме и повредена кола която тегли колесар с бегачка че ходих до София за един ремък и ги пресрещнах обратно по пътя.Прибрал съм се в 23ч.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...