Jump to content
fatvido

изпитване на бутилки под налягане

Recommended Posts

От доста време насам се питам въпроса, къде може да изпитват бутилки под налягане на хидравлично налягане в Казанлък и Стара Загора, за да мога да си проверя бутилката на газовата уредба и тази за домакинството. В България има стандарт на всеки 5 год. да се прави хидравлично изпитване на бутилките работещи под налягане. Търсих, питах тук там никой не ми дава отговор къде става процедурата. И сега, когато спряха да зареждат на газстанциите без преглед този въпрос ме тормози още повече. Всички знаят какво предтавляват прегледите, които се извършват от фирмите имащи такова право. Затова вместо да давам 10 лв. и аз сам мога да си напиша дата за минат преглед, но за собствено спокойствие искам да ми я изпитат на хидравлично налягане и да бъде проверена както трябва въпреки, че ше дам повечко пари. Та молбата ми е, ако някой е наясно къде правят такива проверки нека сподели дори да не в Старозагорска област.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги помогнете малко! Тези които карат на газ не се ли интерисуват от техническата изправност на бутилките си или само "пълни до горе и газ". Аз продължавам да търся, но няколко жокера биха ми помогнали.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега немога да ти кажа за твоя раион къде можеш да го направиш прегледа,и аз вчера се замислих като отидох да зареждам ми каза че ми е изтекъл прегледа,но все пак ми зареди и днес сутринта след като пих кафе това ми беше първата работа,бях до мястото кадето правят преглед,струва 35лв.Направи си да ти е мирна главата!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...