Jump to content
Guest Maina 6th gen

дата на Националната среща

посочете удобна за Вас дата  

62 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Guest Maina 6th gen

Не се сещам от сега за предстоящи избори, или нещо друго, което би осуетило срещата, но ако някой-нещо да казва :P и айде по-активно, че прасето ще брадяса :dry:ВАЖНО!!! - Не отваряйте от любопитство резултата от анкетата преди да сте гласували, че ще загубите право на глас :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

Ако не се бъркам: - на 9.06 започва световното по футбол - на 11.06 Ф1 Силвърстоун

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

е значи датата е ясна :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest C_I_V_I_C

3-4 или 10-11 лично за мене нема значение когато и да е кадето и да е ТАМ САМ :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

МОМЧЕТА А КЕДЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ РАЗБРА ЛИ СЕ ЩОТ АЗ МАЙ НЕ СЪМ РАЗБРАЛ :dry:

Редактирано от dragorip

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

МОМЧЕТА А КЕДЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ РАЗБРА ЛИ СЕ ЩОТ АЗ МАЙ НЕ СЪМ РАЗБРАЛ  :dry:

<{POST_SNAPBACK}>

и за това ще дойде ред :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest THUNDER

Един глас за 3-4 Юни и от мен :( - АКО всичко е наред в офиса, бройте едно синьо 320 купе :( ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Един глас за 3-4 Юни и от мен  :( - АКО всичко е наред в офиса, бройте едно синьо 320 купе  :( ...

<{POST_SNAPBACK}>

Охо гости от BMW форума ли ще има :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Един глас за 3-4 Юни и от мен  :( - АКО всичко е наред в офиса, бройте едно синьо 320 купе  :( ...

<{POST_SNAPBACK}>

Охо гости от BMW форума ли ще има :(

<{POST_SNAPBACK}>

най-вероятно носталгия по марката го гони!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ventil

А някой знае ли на коя дата ще се провежда РАЛИ БЪЛГАРИЯ в Боровец?Мисля,че е през юни и ако съвпадне датата със срещата не е добре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

мислех да прекратя анкетата в полза на 3-4-ти, но странно резултата се сближава (57/42%) :cool: Да изчакаме още ден-два, а?

Един глас за 3-4 Юни и от мен  ;) - АКО всичко е наред в офиса, бройте едно синьо 320 купе  :P ...

<{POST_SNAPBACK}>

поне камъни не липсват по балкана:lol:

Ела пиле, ела!!! Елате повечеее!!!

;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest C_I_V_I_C

майна те хората са го казали: ПРЕДИ ДА СИ КУПИМЕ КОЛА ИМАХМЕ БМВ :lol::cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

е, той Вили си имаше кола преди тва, ама я шитна, ся си почива, ама вчера в тролея чух, че вече си търси нова :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Renegade

Ако има идеи за Узана мисля че мога да уредя места. /говоря за Прима С/ - а и мисля че определено пресечен терен е по-интересен от права отсечка :cool:на около 200 метра от Прима-С се намира и много добра друга хижа /без стаи но страхотна механа/. А и е на центъра - в буквалния смисъл - на 40 метра от хижата е центъра на България.Между другото и Арбанаси хич не е лошо решение.сайта на хижата за която говоря е http://www.uzana.com/бил съм там, има си и ресторант, и дискотека/на около 16 километра от Габрово е. магазини няма, т.е. цигари, етц - предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

точно в този хотел спах преди година-две, нощувката до колко помня беше 20-22лв, на доста хора ще им дойде множко, освен ако няма отстъпки за групи, иначе е много добре там и е идеалният център на България :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

двете хижи на кво разтояние са едн от друга ?че гледам в едната има около 30-40 места , а я другата са повечко .. към 80 вероятно .таа дали ще се съберем ?незнам на предните срещи за колко челяд е ставо дума .. :cool:)моля по запознатите да споделят :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

всяка среща си е за нея и никой не може да каже нищо .и заради това се пускат няколко вида анкети.за дата,и място и се правят резервации .лошото е че много от хората не го вземат при сарце и чакат последния момент и по този начин нещата варвят трудно и много мудно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ами заеба се вече тази тема и въпреки че гласовете са почти равни, все-пак победител е 3-4 юни. Следващият въпрос е КЪДЕ ще се събереме на 3 и 4 юни? Но ако има реални предложения, да отваряме нова анкета, за да не ги смесваме нещата :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

както обичайно всичко върви трудно .едното място е Юндола другите не знам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Стана дума и за: Бузлуджа...Узана...Рибарица.....се хубави места ! С добри условия за парти от "Хондюва величина" ;) Колеги предлагайте...не се срамувайте...се още е Февруари...има време за дискусий !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

и аз бях ноември - имахме семенар точно в таз хижа /казвам хижа, щото си е/ ;) верно има дискотека, ресторант, фитнес, джакузи, бар, ;) ама първата вечер омрях от студ, ;) а пък втората вечер ме приютиха колежките ;);) иначе за лятото - става, ако са довършели ремонта ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

и аз бях  ноември - имахме семенар точно в таз хижа /казвам хижа, щото си е/  ;) верно има дискотека, ресторант, фитнес, джакузи, бар,  ;) ама първата вечер омрях от студ, ;)  а пък втората вечер ме приютиха колежките ;)  ;)  иначе за лятото - става, ако са довършели ремонта ;)  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Колега ако миналата година беше дошъл на Юндола щеше да разбереш що е тва студ,ни за джакузи ни за бар щеше да си мислиш,накой хора нямаха даже и топла вода.И въпреки това беше яко.Твърде рано е за да се каже къде точно ще сме,вече разискахме въпроса че ще е по-добре да сме в центъра на България,стига да има кой да се нагърби с организацията ,не бързайте с решенията.До колкото си спомням миналата година започнахме през април да разискваме въпроса за срещата ;) Редактирано от MIYAMOTO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

аз бих подканил за посериозно внимание на темата едва ли сме само 45хонда-маниаци които ще ходим ;) затова подканям другите да се замислят ако ще идват да си помислят коя дата им е по одачна и да гласуват ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

на мен ми се струва че датата е 3.4 или 2,3,4.юни .достатачно време е вървяла анкетата имало е достатачно време за гласуване. който гласувал гласувал ;) нека върви примерно до края на другата седмица и да сепусне някоя анкета за места но този път нека пише някакъв срок на анкетата за да не се чака и да се влияят хората от другите мнения.това си е мое виждане ако имате други предложения казвайте ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Ебати та6ака сме ;) 1500 регистрирани потребители 47 гласували хахаха.На мен ми е ясно 4е 80 % влизат тука да питат с кво масло и све6ти да си карат каляските или па изгоря ми кру6ка ко да правя или колата ми колко коня е 75 или 200 4е мноо вари ;) Аз 6е ида когато и да е,6тото Бенджито ма трови постоянно...пла6и ма с няква пе6терска и айрян ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Датата е решена - 3-4 юни (повечето сме още от 2-ри както винаги ;) )!!!Нарочно не закривам темата, за да коментираме тук КЪДЕ ще е мястото, понеже както винаги предложения не липсват, но ще има ли кой да се нагърби с организацията? Затова чакаме някакви СЕРИОЗНИ предложения да се появят, както Дидко писа в друга тема и тогава да пуснем анкета. Пак повтарям - темата остава отворена за коментари. ;) пп. Драгич, теб та знаем вече - само да има Пещерска с айран, ще идеш и на БМВ- срещата ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Датата е решена - 3-4 юни (повечето сме още от 2-ри както винаги ;) )!!!

Нарочно не закривам темата, за да коментираме тук КЪДЕ ще е мястото, понеже както винаги предложения не липсват, но ще има ли кой да се нагърби с организацията? Затова чакаме някакви СЕРИОЗНИ предложения да се появят, както Дидко писа в друга тема и тогава да пуснем анкета.

Пак повтарям - темата остава отворена за коментари. ;)

пп. Драгич, теб та знаем вече - само да има Пещерска с айран, ще идеш и на БМВ- срещата ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Той след пещерската и айряна може би ще отиде ;);)

Или иначе , и аз призовавам за съдействие на колегите от региона , защото Майната и Ребел няма да е редно и честно спрямо наша страна да бият път до мястото , пак !!!;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...