Guest GHOST #1 Публикувано 1 Февруари, 2006 някои мойе ли да ми каже какъв ми е мотораd15b4 d341b56 или не6то такова щото гледам пишетe тоя е слаб тоя силен ,тоя се тунингова ... колата е civic 1.5 16 v VEI червена едно мноооо голямо мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #2 Отговорено 1 Февруари, 2006 Можеш ли да пуснеш снимчица....ВЕИ-то е икономичен втек, ама такива съм виждал само Д15З1/Д15З3/ЕН4....май си първия с такова животно Д15Б4..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest cls #3 Отговорено 1 Февруари, 2006 Аутодата: D15B4, (67Kw)91коня при 6000 об, произвеждал се от 1988-1991 и се е слагал на сивик. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GHOST #4 Отговорено 1 Февруари, 2006 civic 1995 1.5 vtec и пише veiа за снимки незнам как се пращат????????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #5 Отговорено 1 Февруари, 2006 Vei = Икономичния В-тек ( според мен ако греша някой да ме поправи) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #6 Отговорено 2 Февруари, 2006 D15Z1 VTEC-E, (ужким) 90 коня, купето е EG4. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #7 Отговорено 2 Февруари, 2006 публикуваш снимките на някой сайт и пускаш линкове тук....а даже по-лесно е да си направиш галерия във форума.Вземи пусни снимки с читаво качество, че тук май още никой не е виждал Д15б4... Камоли пък да е икономичен втек....Пробвай да снимаш и табелката на двигателя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GHOST #8 Отговорено 2 Февруари, 2006 не знам аз ли съм ...... или с галерията е много сложно нещо ...влизам там и как да си създам галерия????иначе снимки бол мерси нали трябва някога и аз да се науча да се права на хакер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #9 Отговорено 2 Февруари, 2006 Отиди си в Контролния Панел..... и от менюто в ляво.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #10 Отговорено 2 Февруари, 2006 Ми най-лесното е да си пастнеш номера на рамата от талона тук за да се изцъклиме и ние на B4-ката! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GHOST #11 Отговорено 4 Февруари, 2006 (Редактирано) Ми най-лесното е да си пастнеш номера на рамата от талона тук за да се изцъклиме и ние на B4-ката! <{POST_SNAPBACK}> jhmeg43600s222115гледах ама нищо не излиза каде да провера Редактирано 4 Февруари, 2006 от GHOST Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #12 Отговорено 4 Февруари, 2006 (Редактирано) Country of origin: Honda Motor Co. Ltd Japan - Passenger car Assembly plant: Suzuka Model: Civic Hatchback 3door 1,5 Body type and transmision: 2 door hatchback, manual transmision Year of production: 1994 Serial Number: 22115 .....е тва излиза.. проверка:ТУК Редактирано 4 Февруари, 2006 от roadracer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o #13 Отговорено 7 Февруари, 2006 EG4-КАТО МОЙТА Е! мотора е почти инденти4ен на моя Д15З1 - наистина е малко ограни4ена серия Б4 - МИСЛА 4Е СЪМ 4ЕЛ НЯКЪДЕ,ПРОИЗВЕЖДАЛ СЕ Е ПРЕДИ З1. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове